vakantie foto tegeltjes

Zo maak de leukste vakantie foto tegeltjes

Ben jij volop vakantie aan het vieren, ben je net terug óf ben je aan het aftellen tot de vakantie? Dan is er een grote kans dat er heel veel leuke vakantie foto’s worden gemaakt. Lekker luieren op het strand of juist allerlei verschillende activiteiten doen. De vakantie geeft jou de vrijheid om te doen waar jij zin in hebt, heerlijk. En dat wil je natuurlijk vastleggen. Het is zonde als al die foto’s op je telefoon blijven staan en daarom is het leuk om er iets mee te doen. Maak er daarom mooie vakantie foto tegeltjes van! Wij laten jou zien hoe je dat het beste doet.

Op het strand

Zijn jullie lekker op het strand geweest? Dan is het leuk om het strand thema te kiezen. Hier kun je gemakkelijk jouw foto in plakken. En tada: daar is dat fantastische vakantie foto tegeltje!

Beach vibes

Nog meer beach vibes? Dan is er nog een leuk beach thema die je kunt kiezen. Het zonnetje en koude drankjes, dan denk je meteen aan de vakantie toch? Plak die leuke foto erin en je hebt nog een leuk vakantie tegeltje.

Geen thema?

Gebruik je liever geen thema? Of wil je gewoon een beetje afwisselen? Dan kun je ook gewoon een foto op een tegeltje plaatsen. Less is more! Nu heb je een mooie foto gedrukt op een keramiek tegeltje. Dat ziet er ook waanzinnig uit.

Leuke quotes

Je kunt tussen de tegeltjes door ook leuke zomerse quotes hangen. Zo krijg je een hele leuke vakantie wand vol tegeltjes met vakantie foto’s en spreuken. Dan kun je écht goed terugdenken aan die fantastische vakantie!

Ontwerp je eigen Moederdag tegeltje
Maak een tegel met tekst
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën