Tegeltje.nl Cadeaubon

10,0020,00

Iemand verrassen met een tegeltje, maar twijfel je welk tegeltje je wilt geven? Of wil je liever de ontvanger de kans geven om zelf een tegeltje te ontwerpen? Dan is de Tegeltje.nl cadeaubon de perfecte uitkomst. Kies zelf een bedrag of selecteer een van de vaste cadeaubon bedragen. Bestel nu jouw Tegeltje.nl cadeaubon en ontvang deze direct in je mailbox. Print de cadeaubon eventueel uit om deze fysiek te geven. Of laat de cadeaubon direct via de mail naar de ontvanger versturen. Optioneel; voeg een gratis boodschap toe zodat de ontvanger weet van wie de verrassing afkomstig is. Wie gun jij een gepersonaliseerd tegeltje cadeau?

Bepaal een bedrag

Leveringsinformatie

VOOR WIE IS DE CADEAUBON?
JOUW INFORMATIE
+

Soms is het lastig om een keuze te maken welk tegeltje het perfecte geschenk is om te geven. Speciaal voor de twijfelaars is het vanaf nu ook mogelijk om een digitale Tegeltje.nl cadeaubon te bestellen. Ideaal wanneer je iemand zelf de kans gunt om een tegeltje te ontwerpen of wanneer je blijft twijfelen over je keuze. Bepaal zelf het cadeaubon bedrag en ontvang de cadeaubon direct digitaal in je mailbox. Voeg tot slot gratis een persoonlijke boodschap toe om de ontvanger te laten weten van wie het cadeau afkomstig is.

De Tegeltje.nl cadeaubon is het ideale geschenk voor iedere gelegenheid. Eenvoudig besteld, verstuurd en ingeleverd. Ieder tegeltje is volledig naar wens online te personaliseren waardoor het altijd en bij iedereen in de smaak valt. De cadeaubon is niet alleen een uniek verjaardagscadeau, maar bijvoorbeeld ook een origineel relatiegeschenk, afscheidscadeautje, jubileumgeschenk of bedankje.

  • Kies je eigen cadeaubon bedrag
  • Binnen enkele minuten in je mailbox
  • Gratis persoonlijke boodschap toevoegen
  • Geldig op het gehele assortiment
  • Eenvoudig direct naar de ontvanger versturen
Categorie: Tags: ,
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën