Hoge volume kortingen
Vanaf 25+ tegeltjes
Op rekening betalen
Offerte + Factuur
Gratis sample
Vanaf 75+ tegeltjes

Zakelijke bestelling?

Op zoek naar een zakelijk geschenk? Een tegeltje is een leuk en origineel cadeau om te geven. Ontwerp een tegeltje geheel naar eigen smaak, waardoor het geschikt is voor elke gelegenheid. Een bijzonder tegeltje voor in het kerstpakket, een ‘’bedankt’’ tegeltje na een geslaagd project of voorspoedige samenwerking. Of een pensioen tegeltje als afscheidscadeau voor een trouwe medewerker. Dit zijn allemaal mogelijkheden en gelegenheden voor zakelijke tegeltje geschenken. Daarnaast bieden wij aanvullende opties zoals geschenkverpakkingen, gepersonaliseerde wenskaarten of zakelijke toevoegingen zoals logo’s en QR-codes.

Iets meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze tegeltjes.

Hulp nodig? Wij denken graag mee!
Vul onderstaand contactformulier in met wensen of vragen.

Waar kun je tegeltjes zakelijk voor gebruiken?

Een tegeltje is zeer geschikt als relatiegeschenk. Makkelijk te versturen als brievenbus pakketje en volledig personaliseerbaar. Ben jij op zoek naar een bedankje voor een geslaagde samenwerking, gewaardeerde relatie of als eindejaarsgeschenk? Ontwerp een origineel tegeltje. Daarnaast kunt u het compleet maken met mooie geschenkverpakkingen, gepersonaliseerd inpakpapier of zelf ontworpen wenskaarten. Geef een tegeltje als compleet, professioneel en persoonlijk relatiegeschenk.

Tegeltjes zijn meer dan enkel decoratie of een geschenk. Ontwerp een tegeltje en zet deze in als functionaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatieborden voor op het toilet, verdiepingsnummers, huisnummerborden of bedrijfslogo aanduidingen. Hiermee kun je zelfs in functionaliteiten het bedrijfsconcept of de huisstijl doorvoeren. En wie wil er nou niet als bedrijf origineel zijn, opvallen en onthouden worden door klanten?

Helaas nemen medewerkers soms afscheid vanwege een nieuwe baan of omdat ze met pensioen gaan. Deze gebeurtenissen en mijlpalen wil je als werkgever niet zomaar voorbij laten gaan. Een tegeltje is voor iedere gelegenheid een passend cadeau. Laat door middel van een creatief ontwerp je dankbaarheid blijken. Ben je op zoek naar een origineel geschenk met een vleugje humor? Ontwerp dan een tegeltje als afscheidscadeau. Zo voelt de medewerker zich gewaardeerd en kunnen jullie beiden de samenwerking prettig afsluiten.

EXTRA'S
Voeg geschenkverpakkingen toe
DESIGN
Hulp bij het ontwerpen
PERSOONLIJK ADVIES
Bel: 0172-636815

Neem contact met ons op

Speciale wensen, vragen of liever eerst een offerte? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

    Wat klanten over ons zeggen

    Een selectie van onze zakelijke klanten

    Mijn Winkelmandje
    Sluiten Wensenlijstje
    Categorieën