FAQ

Veelgestelde vragen

Wanneer je een tegeltje bestelt, wordt de tegel binnen één werkdag geproduceerd en verzonden als brievenbuspakketje via PostNL. Je ontvangt je tegeltje dan over het algemeen de volgende (werk)dag. Wij kunnen dit echter niet garanderen vanwege de afhankelijkheid van PostNL. Je moet er tevens rekening mee houden dat PostNL niet op zon- en feestdagen en niet op maandag levert.

De tegeltjes kunnen niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn met jouw bestelling, dan kun je altijd direct contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Nee dat is helaas niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat de tegeltjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, wordt de productie direct na bestelling in gang gezet. Daarom is het na het plaatsen van een bestelling niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Nee dat is helaas niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat de tegeltjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, wordt de productie direct na bestelling in gang gezet. Daarom is het aanpassen van het ontwerp van een tegeltje nadat de bestelling is bevestigd helaas niet meer mogelijk.

Geen probleem! Via de editor kun je gemakkelijk zelf een tegeltje ontwerpen met je eigen tekst! Uiteraard kun je ook een bestaande template kiezen en deze dan persoonlijk aanpassen naar jouw wensen.

In het weekend zijn we gesloten. Heb je een bestelling gedaan in het weekend, dan wordt deze direct op maandag in behandeling genomen.

Het tegeltje kan buiten gebruikt worden, echter is het om de kwaliteit te waarborgen aan te raden om het niet in de regen of zon te laten staan.

Voor het tegeltje gebruiken wij echt keramiek met een dikte van 5mm.

De verzendkosten van een bestelling zijn €4,95.

Wanneer je de tegel wilt gebruiken als onderzetter of iets waarbij deze vaker zal worden vastgepakt of met een doekje wordt schoongemaakt kun je hiervoor het beste uitsluitend een HD tegel bestellen. Deze heeft namelijk een beschermlaag waardoor de opdruk mooi blijft.

De tegeltjes van Tegeltje.nl zijn gemaakt van echt keramiek. De keramische tegel heeft een formaat van 15×15 centimeter.

Bij ieder tegeltje wordt standaard een hanger meegeleverd, waarmee je het tegeltje kunt ophangen. Tegen betaling kun je ook een standaard mee bestellen, kijk op deze pagina voor meer informatie.

Wat vervelend dat je tegeltje beschadigd/gebroken is geleverd. Maak een foto van het tegeltje + de verpakking en mail deze naar onze klantenservice via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een passende oplossing.

Het is mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. 

Tevens ontvang je bij elke Tegeltje.nl bestelling een factuur in de bijlage van de bestelbevestiging. Mocht je interesse hebben in een zakelijke bestelling dan kun je gebruik maken van het contactformulier of mailen naar [email protected] 

Daarnaast bieden wij bij grotere oplages scherpe tarieven, ontwerphulp en is het eventueel mogelijk om een proef tegeltje te ontvangen. Liever eerst een offerte aanvragen? Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Het is zakelijk mogelijk om op rekening te betalen. Maak je wensen kenbaar door contact op te nemen via het contactformulier of door te mailen naar [email protected]

HEB JE NOG STEEDS VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

CONTACT

Close Mijn Winkelmandje
Close Wensenlijstje
Close
Close
Categorieën