FAQ

Veelgestelde vragen

Het standaard tegeltje is een decoratief product. Neem dit enkel af met een plumeau. Dit tegeltje heeft geen glanzende laag, maar is wel zeer scherp geprijsd.

Het HD tegeltje heeft een glanzende beschermlaag. Hierdoor kan het tegeltje tegen vocht, is het krasbestendig en kan het afgenomen worden met een doek (zonder schoonmaakmiddel).

Tekst verwijderen (bijvoorbeeld ‘uw eigen tekst hier’) kan door op de tekst te klikken in uw tegeltje ontwerp. Er verschijnt een prullenbakje naast het tekst vak. Als je op het prullenbakje klikt, verwijdert de tekst. Doe dit met alle tekst die uiteindelijk NIET op het definitief bedrukte tegeltje moet komen. Mocht het niet lukken om de tekst te verwijderen, neem dan contact op met [email protected] VOORDAT je het tegeltje gaat bestellen. Helaas kunnen wij achteraf geen correcties meer doen aan het ontwerp zodra het tegeltje is besteld. Voor meer informatie over een tegeltje ontwerpen, bekijk de uitlegvideo.

Wanneer een tegeltje ontwerp is opgeslagen, kunt u deze als volgt terugvinden;

1.Klik op een product op de website (bijvoorbeeld eigen ontwerp tegeltje)
2.Klik op tegeltje ontwerpen (de editor opent)
3.Klik op Blanco ontwerp
4.Klik bovenaan de pagina op bestand
5.Klik op open

Hier staan al uw opgeslagen tegeltje ontwerpen. Mocht u de opgeslagen ontwerpen niet kunnen vinden, stuur dan een mail naar [email protected] en wij helpen u graag verder.

Enkel een HD tegeltje kan buiten gebruikt worden. Om de kwaliteit te behouden adviseren wij het tegeltje niet in directe regen of zonlicht te plaatsen. Het tegeltje kan na verloop van tijd vervagen of enigszins verkleuren door blootstelling aan veel vocht en UV straling.

Een standaard tegeltje kan absoluut NIET tegen vocht. Dit tegeltje kan het beste voorzichtig worden schoongemaakt met een swiffer/stoffer.

Een HD tegeltje kan tegen enige vocht/water. Dit tegeltje kan het beste worden schoongemaakt met water en een zachte doek of een swiffer.

Maak het HD tegeltje niet schoon met schoonmaakmiddel, dit kan het tegeltje beschadigen.

Wanneer je een tegeltje bestelt, wordt de tegel binnen één werkdag geproduceerd en verzonden als brievenbuspakketje via PostNL. Je ontvangt je tegeltje dan over het algemeen de volgende (werk)dag. Wij kunnen dit echter niet garanderen vanwege de afhankelijkheid van de verzenddienst. Je moet er tevens rekening mee houden dat de verzenddiensten niet op zon- en feestdagen en niet op maandag leveren.

De tegeltjes kunnen niet geretourneerd worden. Mocht er iets mis zijn met jouw bestelling, dan kun je altijd direct contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Nee dat is helaas niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat de tegeltjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, wordt de productie direct na bestelling in gang gezet. Daarom is het na het plaatsen van een bestelling niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.

De verzendkosten van een bestelling zijn €4,95. Wij verzenden doorgaans met brievenbuspost en werken samen met bekende verzenddiensten zoals PostNL en DHL.

Wat vervelend dat je tegeltje beschadigd/gebroken is geleverd. Maak een foto van het tegeltje/de verpakking en mail deze samen met jouw bestelnummer naar onze klantenservice via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een passende oplossing.

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Nee dat is helaas niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat de tegeltjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, wordt de productie direct na bestelling in gang gezet. Daarom is het aanpassen van het ontwerp van een tegeltje nadat de bestelling is bevestigd helaas niet meer mogelijk.

Wanneer je een tegeltje ontwerp gaat maken zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. 1. Zorg dat alle tekst en de foto’s die aan de voorkant van het bedrukte tegeltje zichtbaar moeten zijn, binnen de stippellijnen van het ontwerp staan. Houd het liefst binnen de stippellijnen nog een marge aan van ongeveer 0,25 cm. Zorg daarnaast dat alle tekst en extra’s die niet op het definitief bedrukte tegeltje moeten komen zijn verwijdert. Helaas is het niet mogelijk om na bestelling nog iets aan het ontwerp te veranderen. Tot slot; zorg dat je het tegeltje ontwerp controleert op (spel)fouten. Twijfels over je ontwerp? Stuur dan zo snel mogelijk na bestelling een mail met je ordernummer naar [email protected] zodat wij het ontwerp kunnen checken. Voor uitgebreide informatie lees deze blog met ontwerptips. Of bekijk je de uitlegvideo, hoe ontwerp ik een tegeltje.

Geen probleem! Via de editor kun je gemakkelijk zelf een tegeltje ontwerpen met je eigen tekst! Uiteraard kun je ook een bestaande template kiezen en deze dan persoonlijk aanpassen naar jouw wensen. Wil je een eigen tegeltje ontwerpen? Bekijk de uitlegvideo voor tips en meer informatie.

In het weekend zijn we gesloten. Heb je een bestelling gedaan in het weekend, dan wordt deze direct op maandag in behandeling genomen.

Voor het tegeltje gebruiken wij echt keramiek met een dikte van 5mm.

Wil je een tegeltje gebruiken als onderzetter of iets waarbij deze vaker zal worden vastgepakt of met een doekje wordt schoongemaakt, is een HD tegeltje uitsluitend geschikt. Deze heeft namelijk een beschermlaag waardoor het tegeltje krasvast is en beter bestand is tegen vocht.

De tegeltjes van Tegeltje.nl zijn gemaakt van echt keramiek. De keramische tegel heeft een formaat van 15×15 centimeter.

Het is mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. 

Tevens ontvang je bij elke Tegeltje.nl bestelling een factuur in de bijlage van de bestelbevestiging. Mocht je interesse hebben in een zakelijke bestelling dan kun je gebruik maken van het contactformulier of mailen naar [email protected] 

Daarnaast bieden wij bij grotere oplages scherpe tarieven, ontwerphulp en is het eventueel mogelijk om een proef tegeltje te ontvangen. Liever eerst een offerte aanvragen? Laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Het is zakelijk mogelijk om op rekening te betalen. Maak je wensen kenbaar door contact op te nemen via het contactformulier of door te mailen naar [email protected]

HEB JE NOG STEEDS VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

CONTACT

Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën