Volume kortingen
25+ tegeltjes
Op rekening betalen
Factuur achteraf
Gratis sample
Bij 75+ tegeltjes

Grote oplage tegeltjes bestellen?

Tegeltjes bestellen in een groot volume? Dat is mogelijk tegen een zeer scherpe prijs. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een passend relatiegeschenk, een attentie voor het personeel of wil je als particulier een grote bestelling plaatsen? Laat het ons weten. Stuur een mail naar [email protected] en wij helpen je graag verder.

Zakelijke bestelling op rekening en volume korting

Een grote bestelling van meer dan 25 tegeltjes plaatsen? Dan is het naast volumekorting, ook mogelijk om op rekening te bestellen. Neem contact met ons op via [email protected]. Ontvang een vrijblijvende offerte en een gepersonaliseerde factuur. De bestelling kan worden geplaatst door middel van een vouchercode zodat de betaling niet direct hoeft te worden voldaan. De factuur ontvang je na het plaatsen van de bestelling via e-mail. 

Relatiegeschenken

Het kan lastig zijn om een origineel relatiegeschenk te vinden. Wil je je klanten, medewerkers of partners verrassen met een uniek relatiegeschenk? Maak dan een eigen ontwerp tegeltje. Deze relatiegeschenken zijn eenvoudig te personaliseren met naam, logo van het bedrijf en andere interessante extra’s.

Kleine attentie personeel

Een tegeltje is zeer geschikt als kleine attentie voor personeel. De tegeltjes kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd. En zijn eenvoudig te versturen als brievenbuspost. De tegeltjes direct naar personeel versturen? Neem contact met ons op en wij zorgen dat de tegeltjes ook bij grote oplage per stuk worden verpakt. Voeg een gepersonaliseerde kaart toe om de attentie compleet te maken.

Tegeltjes laten ontwerpen

Heb je een goed idee bedacht voor een tegeltje ontwerp, maar heb je geen tijd of personeel om de tegeltjes te laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden om een ontwerp te laten maken door het Tegeltje.nl design team. Heb je een design gemaakt, maar wil je namen of quotes personaliseren? Ook dat kun je laten doen door ons design team.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze tegeltjes.

Hulp nodig? Wij denken graag mee!
Vul onderstaand contactformulier in met wensen of vragen.

Groot volume tegeltjes bestellen

GRATIS PERSONALISEREN
Pas naar wens aan
DESIGN
Tegeltje laten ontwerpen
PERSOONLIJK ADVIES
Bel: 0172-636815

Neem contact met ons op

Speciale wensen, vragen of liever eerst een offerte? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

    Mijn Winkelmandje
    Wensenlijstje
    Categorieën