Algemene Voorwaarden

Tegeltje.nl zal er alles aan doen om jouw een zo goed mogelijke service te verlenen en de bestelling in perfecte staat en binnen de afgesproken tijd te leveren.

Juiste adressering
Indien je niet het juiste adres en telefoonnummer opgeeft kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden en opnieuw maken van de tegels zijn dan voor jouw rekening.

Oplossing wanneer er iets fout gaat
Heb je jouw bestelling op tijd gedaan, correct aangeleverd, netjes betaald en het juiste adres en telefoonnummer aan ons doorgegeven en gaat er toch iets fout? Per situatie kijken we dan naar een gepaste oplossing. In de meeste gevallen wordt de bestelling dan opnieuw gedrukt.

Kwaliteitsgarantie
Voordat een product de deur uit gaat, wordt het bij Tegeltje.nl altijd eerst deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht je om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, zal het product vervangen worden.

Retourrecht
Al onze producten worden gemaakt aan de hand van de door jou opgegeven specificaties. Hierdoor zijn onze producten maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht. Je kunt bestellingen dus niet terugsturen.

Annuleren
Om ervoor te zorgen dat de tegeltjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, wordt de productie direct na bestelling in gang gezet. Daarom is het na het plaatsen van een bestelling niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.

 

Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën