Tegeltje spreuk blij met een mama

8,9516,40 incl. btw

Is jouw moeder de beste? En ben je heel blij met haar? Geef dan dit tegeltje met de spreuk ´Ik ben blij met een mama zoals jij´ aan je moeder voor bijvoorbeeld Moederdag of gewoon zomaar. Bestel dit tegeltje eenvoudig en binnen een handomdraai online. Kies voor een HD of een standaard tegeltje en pas het tegeltje naar wens verder aan in de online editor. Klik op ”bestel tegeltje” en bekijk de mogelijkheden van dit tegeltje ontwerp.

Let op: Vergeet de ‘Jouw eigen tekst hier’ template-tekst niet aan te passen naar je eigen tekst of te verwijderen. Als deze zichtbaar blijft in je ontwerp, zal deze ook worden afgedrukt.

+

Tegeltje ´Ik ben super blij met een mama zoals jij´ maken

Geef jouw moeder een persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag. Verras haar met een tegeltje met de spreuk “Ik ben blij met een mama zoals jij”. Dit prachtige cadeau voor jouw moeder heeft een eenvoudige, maar krachtige boodschap die liefde en waardering overbrengt. Deze zin vat de dankbaarheid samen die je als kind voelt voor de zorg, steun en liefde die je ontvangt. Het benadrukt dat de ontvanger niet zomaar een moeder is, maar speciaal en onvervangbaar. Het tegeltje zal jouw moeder laten zien dat haar inspanningen niet onopgemerkt blijven en dat ze diep geliefd en gewaardeerd wordt. Voor wie ze en ook zeker voor alles wat ze voor jou doet. Het is een ontroerend gebaar dat haar zal raken en haar eraan zal herinneren dat haar rol als moeder van onschatbare waarde is. Verdient jouw moeder het om te horen dat ze onmisbaar is? Verras haar dan met een leuk tegeltje!

Specificaties

  • Keramisch tegeltje
  • Full colour bedrukt
  • Gratis opdruk
  • 15 x 15 cm
  • Zelf jouw tegeltje ontwerpen
  • Standaard thema templates
  • Altijd een uniek tegeltje
  • Binnen 1 werkdag verzonden
  • Geschikt voor decoratief gebruik
Afwerking

Mat (Standaard), Glanzend (HD)

Tegelhanger

Ja, Nee

Tegelstandaard

Ja, Nee

Gebaseerd op 0 reviews

0.00 Gemiddeld
0%
0%
0%
0%
0%

Alleen ingelogde gebruikers die dit product hebben gekocht kunnen een review schrijven.

Write a review

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

EAN: 6096340727749 Categorie: Tags: , , , , ,
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën