Nieuwjaarstegeltjes

Nieuwjaarstegeltjes

Het einde van het jaar nadert, en wat is een betere manier om het nieuwe jaar te verwelkomen dan met een uniek nieuwjaarscadeau? Nieuwjaarstegeltjes zijn de perfecte manier om je goede wensen en positieve energie over te brengen aan vrienden, familie of collega’s. In deze blog ontdek je waarom nieuwjaarstegeltjes zo speciaal zijn en wanneer ze het perfecte cadeau vormen.

Wanneer geef je Nieuwjaarstegeltjes?

Oud & Nieuw feestjes

Breng je gastheer of gastvrouw een nieuwjaarstegeltje als dankbaarheid voor het geweldige feest en als teken van goede wensen voor het komende jaar.

Zakelijk geschenk

Overweeg Nieuwjaarstegeltjes als zakelijk geschenk voor collega’s of zakenpartners. Het is een doordacht gebaar dat een positieve sfeer op de werkvloer kan bevorderen.

Familie geschenk

Geef elk gezinslid een Nieuwjaarstegeltje met een persoonlijke boodschap. Het is een geweldige manier om als familie samen naar de toekomst te kijken.

Cadeau voor vrienden

Laat je vrienden weten dat je aan ze denkt door een Nieuwjaarstegeltjes te geven. Kies een spreuk die bij hun persoonlijkheid past en inspireer ze voor het komende jaar.

Inspiratie Nieuwjaarstegeltjes

Hieronder delen we alvast enkele voorbeelden die je wellicht kunnen inspireren bij het bedenken van je eigen Nieuwjaarstegeltje. Of het nu gaat om humor, reflectie of positieve affirmaties, er zijn talloze manieren om jouw wensen en gedachten op een tegeltje tot uiting te brengen. 

Laat het oude jaar achter je, omarm het nieuwe met plezier. Op naar een jaar vol liefde en avontuur, keer op keer!

Pop, pop, pop en de champagne is op. Gelukkig nieuwjaar!

Goed voornemen voor komend jaar: vooral lekker zo doorgaan. Je bent een topper! Gelukkig Nieuwjaar!

Aan het einde van het oude gekomen, reeds van het nieuwe aan het dromen, wensen wij jullie veel liefde en geluk, 12 maanden aan een stuk.

Alles wat je blij maakt en waar je van houdt, dát zijn al (mijn) nieuwjaarswensen voor jou!

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan ook zeker eens deze originele nieuwjaarswensen

Nieuwjaarstegeltjes als cadeau

Nieuwjaarstegeltjes zijn meer dan decoratieve stukjes keramiek. Ze zijn een symbool van hoop, positiviteit en nieuwe kansen. Of je ze nu geeft tijdens een feest, als zakelijk geschenk of als cadeau aan je dierbaren, een Nieuwjaarstegeltje kan dienen als een dagelijkse bron van inspiratie en motivatie terwijl je het nieuwe jaar begroet. Bestel jouw Nieuwjaarstegeltjes vandaag nog en verras je dierbaren. 

Vragen over tegeltjes als nieuwjaarsgeschenk?

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden en lijkt een mooi, keramisch spreukentegeltje voor werknemers je wel wat? Bekijk dan de mogelijkheden voor tegeltjes als nieuwjaarsgeschenk. We helpen je graag verder! Zo staan we voor je klaar bij vragen over grote oplages, het aanvragen van een offerte of het ontvangen van meer informatie. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Een vrolijk gebaar van Sinterklaaspakketten
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën