gepersonaliseerd kaartje ontwerpen

Gepersonaliseerde kaart ontwerpen

Eindelijk is het zover; je kunt vanaf nu een kaartje ontwerpen en toevoegen aan je tegeltje bestelling. Super origineel wanneer je een tegeltje bestelt en direct wilt versturen als geschenk. Daarnaast maakt het een cadeautje ook veel persoonlijker. Voeg foto’s toe of schrijf een krachtige boodschap. Kies jij voor een dubbelgevouwen of enkele kaart? In deze blog krijg je uitleg en tips over het ontwerpen van een gepersonaliseerde kaart.

Verschillende kaarten opties

Wanneer je een kaart wil gaan ontwerpen heb je verschillende opties. Zo kun je kiezen voor een dubbelgevouwen kaart of een enkele kaart. Daarnaast kies je ook een formaat (A5, A6 of vierkant). En tot slot of je liever een staande of liggende kaart wilt. Ben je er uit wat voor soort kaart je wilt? Dan kun je beginnen met een ontwerp. Je opent de editor en start met een blanco ontwerp. Liever niet met een blanco ontwerp startten? Kies dan een van de leuke thema’s zoals verjaardag, liefde, bedankt, Kerst enzovoorts. 

Dubbelgevouwen kaart ontwerpen

Nog niet verklappen wat de inhoud is? Kies dan voor een mooie dubbelgevouwen kaart. Je kunt kiezen uit een vierkante dubbelgevouwen kaart, een liggende dubbelgevouwen kaart, of een staande dubbelgevouwen kaart. Alle 3 hebben zijn charmes. De opties blijven hetzelfde; voeg een persoonlijke boodschap, foto’s en meer toe aan de kaart. En vul zowel de buiten- als de binnenkant met jouw persoonlijke ideeën. 

Enkele kaart ontwerpen

Of kies voor een enkele kaart en zorg voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Hij of zij opent het pakketje en ziet meteen de persoonlijke boodschap. Je kunt kiezen voor een enkele kaart liggend (A6 formaat) en een iets grotere variant namelijk de enkele kaart staand (A5 formaat). Bij beide varianten kun je zowel de voor als de achterkant vullen met je eigen ontwerp.

Foto kaart maken

Soms zeggen foto’s meer dan duizend woorden. Daarom kun je ook een foto kaart maken. Open de editor en vul je ontwerp met je mooiste foto’s. Houd rekening met de mogelijke witranden en dat je de eventuele tekst en foto’s ruim binnen de stippellijnen plaatst. Dit is erg belangrijk voor een goed resultaat en geldt zowel voor een fotokaart als voor een enkele en dubbele kaart.

Zelf een kaart ontwerpen?

Op zoek naar de perfecte toevoeging voor bij jouw tegeltje? Of wil je graag de ontvanger laten weten van wie het pakket komt? Maak dan een leuke gepersonaliseerde kaart in de editor. Kies een kaart die bij de ontvanger past en maak een origineel ontwerp. Vergeet niet om goed binnen de stippellijnen te blijven en dan kan het niet anders dan een geweldige verrassing worden!

21 diner cadeau tegeltje
Tegeltjes in houten lijst
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën