tegeltje trouwcadeau

Nieuwe vormen; XL tegeltje, hexagon of rechthoekig

Tot op heden waren er twee soorten tegeltjes beschikbaar op Tegeltje.nl: De vierkante vorm 15x15cm met matte of HD afwerking. Een tegeltje is personaliseerbaar en je kan er oneindig mee blijven variëren. Toch wil je soms een minder klassieke vorm. Daarom kan je vanaf heden ook kiezen voor een XL, hexagon of rechthoekige tegelvorm. Het leuke van de nieuwe vormen is, dat je er nog meer kanten mee op kan. Heb je namelijk wel eens gedacht aan een mooie collage van hexagon tegeltjes of juist aan een leuk bij ons thuis tegeltje? Lees deze blog als je meer wil weten over onze nieuwe vormen.

XL tegeltje

Soms wil je gewoon net even iets anders. Daarom is dit XL tegeltje in plaats van 15 x 15 cm maar liefst 20 x 20 cm. Dat is extra groot en betekent meer plezier. Heb je bijvoorbeeld een foto die je wil bedrukken met wat meer kleinere details? Dan is dit tegeltje de ideale keuze. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon een groter exemplaar kiezen voor een andere reden. Een groter tegeltje geeft ook meer mogelijkheden omdat er nou eenmaal meer plek beschikbaar is. Wil je bijvoorbeeld een foto, logo en tekst toevoegen, maar moet het geen miniatuur worden? Kies dan voor deze nieuwe grotere tegel.

Hexagon tegeltje

Een hexagon tegeltje leent zich perfect voor collages. Hexagon staat beter bekend als een zeshoekig tegeltje. Door de vorm kan je er leuke collages en een soort honingraat vorm maken met verschillende designs. Kies jij bijvoorbeeld voor een tegeltje met een foto, samen met een tekst en een kleur? Dan zijn hexagon tegeltjes daar perfect voor. Daarnaast staat een hexagon tegeltje erg speels in je interieur. De tegeltjes zijn 16,5 cm bij 14,5 cm en worden gemaakt van echt keramiek. 

Rechthoekig tegeltje

Als je aan een tegeltje denkt, denk je misschien niet direct aan een rechthoekige variant. Toch is deze populaire vorm erg leuk als cadeau of om aan je interieur toe te voegen. Je kan met een rechthoekige vorm alle kanten op. Wij maakte ter inspiratie alvast een aantal templates. Zo is een rechthoekig tegeltje perfect voor een ‘’bij ons thuis’’ tegeltje. Wil je een rechthoekig tegeltje met een foto? Alle spontane foto’s die rechtop met je telefoon zijn gemaakt passen perfect op deze nieuwe vorm tegel. De afmetingen zijn 15 x 20 cm en elk tegeltje dat wordt geproduceerd is uniek. 

Nieuwe vormen tegeltjes bestellen

Ben jij helemaal enthousiast geworden van de nieuwe vormen? Wacht dan niet langer en maak een mooi tegeltje ontwerp. Bekijk de templates voor de nodige inspiratie. En wees vrij om je creativiteit er lekker op los te laten gaan.

Meer tips en uitleg over het ontwerpen van een tegeltje? Bekijk de uitlegvideo op Youtube.

Housewarming cadeau tegeltje
21 diner cadeau tegeltje
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën