housewarming cadeau tegeltje

Housewarming cadeau tegeltje

Je zult het vast wel kennen, je wordt uitgenodigd voor een housewarming feestje en je hebt totaal geen idee wat je als cadeau mee moet nemen. Je hebt totaal geen idee wat voor smaak en inrichting het beste past bij het nieuwe huis, maar je wil toch niet met een afgezaagd cadeau aankomen. In dit geval is een tegeltje het ideale housewarming cadeau. Je kunt een tegeltje eenvoudig personaliseren en het past vrijwel in ieder interieur. Daarnaast is het ook super origineel om een tegeltje als naambord of huisnummer bordje op te hangen aan de buitenkant van het huis. Lees de blog voor meer inspiratie voor leuke housewarming cadeautjes.

Spreukentegeltje 

Een cadeau dat keer op keer werkt en verrast. Een leuke originele of herkenbare uitspraak van of voor diegene die het tegeltje ontvangt. Het brengt een lach op het gezicht en laat de ontvanger terugdenken aan mooie herinneringen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om een tastbare herinnering te hebben aan een nieuw begin. Vaak is een verhuizing niet niks en is een tegeltje met een leuke spreuk de juiste herinnering aan deze mooie tijd.

Tegeltje als huisnummer

Een huisnummer bij je nieuwe huis is niet overbodig. Zo kan de postbode en visite die langskomen het huis goed vinden. Er bestaan oneindig veel soorten huisnummers die je op je huis kan bevestigen, maar een tegeltje blijft wel de leukste. Niet alleen een origineel cadeau, tegelijkertijd ook een praktisch cadeau. Ontwerp een mooi HD tegeltje in de editor en de ontvanger kan er nog jaren plezier van hebben. Belangrijk is wel dat je kiest voor de HD variant omdat deze variant waterbestendig en krasvrij is. Net iets hoger in prijs, maar daarvoor ontvang je wel de beste kwaliteit.

Tegeltje als naambordje

Een naambordje met de namen van de bewoners van het huis. Met een naambordje aan het huis krijg je echt het gevoel van thuiskomen. Hoe leuk is het om een naambordje te maken van een tegeltje? Een housewarming cadeau dat het huis echt afmaakt. Kies bij het ontwerpen van een naambordje ook de HD variant zodat de ontvangers er zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Tegeltje bestellen?

Ga jij voor een naambordje, huisnummer tegeltje of een spreuken tegeltje? Alle drie leuke en persoonlijke housewarming cadeaus waarmee je nooit de mist in kunt gaan. Begin nu met een mooi ontwerp in de editor en verras de kersverse huiseigenaren tijdens hun housewarming feestje.

6x redenen om een tegeltje te geven
Nieuwe vormen; XL tegeltje, hexagon of rechthoekig
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën