6x redenen om een tegeltje te geven

6x redenen om een tegeltje te geven

Vaak worden tegeltjes gekocht om te geven. Super origineel en helemaal naar wens aan te passen. Met meerdere opties zoals een tegeltje met een foto, tekst, stickers, QR-code, logo en meer kan je er alle kanten mee op. Zowel voor particulier als voor bedrijven dus een passend geschenk. Er zijn veel redenen waarom je een tegeltje kan geven. Wij geven je alvast inspiratie voor 6x redenen om een tegeltje te geven.

Verjaardagstegeltje

Is er binnenkort iemand jarig? Geef dan een verjaardagstegeltje. Een origineel alternatief voor de klassieke verjaardagskaart. Zet bijvoorbeeld een leuke verjaardagswens, boodschap of quote op het tegeltje. Zo kan de ontvanger nog lang genieten van zijn of haar verjaardagswens. 

Kerst tegeltje

Decembermaanden zijn altijd de maanden waarin het huis wordt omgetovert tot een magische plek. Met een mooie kerstboom en verschillende kerstkaarten. Wil je een keer iets anders dan een kerstkaart versturen? Verstuur dan een kerst tegeltje met foto en kerstwens. Super origineel en kleed het huis perfect aan. Elk jaar kan je opnieuw dit leuke kerst aandenken hergebruiken, dus ook nog eens erg duurzaam.

Vakantie herinnering

Het liefst houden we 365 dagen met jaar vakantie. Helaas is dat niet mogelijk. Wel kunnen de allerleukste vakantie kiekjes je helemaal vrolijk maken. Daarom kan je ze nu op een mooi tegeltje laten drukken. Zo kan je elke dag nog even nagenieten van die mooie bestemming en die leuke herinneringen heerlijk herbeleven.

House warming

Op naar een nieuw avontuur, een nieuw huis en een nieuw begin. Daar hoort een leuk housewarming cadeautje bij. Verschillende tegeltjes zijn hier perfect voor. Denk aan een huisnummer tegeltje, een foto tegeltje of een leuke spreuk. Alle 3 super origineel en nog jaren een eyecatcher in huis.

Kraamcadeau

Een klein hummeltje verwelkomen blijft iets bijzonders. Of het nou familie is of gewoon een kennis, je wil een bijzonder kraamcadeau meenemen bij de kraamvisite. Iets wat later altijd bewaard zal blijven. Daarom is het erg leuk om een tegeltje te maken. Ontwerp een tegeltje met de voorkant van de geboortekaart of met een mooie foto of afbeelding. Allemaal gepersonaliseerd en een cadeau waar nog lang over gepraat zal worden. 

Zakelijk geschenk

Gaat er iemand met pensioen of wil je een collega, medewerker, begeleider bedanken? Maak dan een leuk tegeltje met een spreuk of foto. Daarnaast kan je ook een logo of QR-code toevoegen. Een zeer origineel en professioneel cadeau. Tevens is het ook mogelijk om een tegeltje naar een ander verzendadres te versturen, zo komt het rechtstreeks aan bij de ontvanger. Wat een verrassing.

Tegeltje voor een andere gelegenheid bestellen?

Heb je een andere gelegenheid waar je een tegeltje voor wil ontwerpen en laten bezorgen? Start nu en maak een gepersonaliseerd tegeltje in de editor. 

Ontwerp gepersonaliseerd cadeaupapier
Housewarming cadeau tegeltje
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën