Tegeltje in houten lijst

Tegeltjes in houten lijst

De herfst is aangebroken en dat betekent dat we vaker onze tijd binnen zullen doorbrengen. Dan is het wel zo fijn als je huis persoonlijk en knus aanvoelt. Op zoek naar een persoonlijke toevoeging voor jouw interieur? Dan zijn de tegeltjes in een houten lijst perfect. Dit product bestaat uit 4 tegeltjes die worden gebundeld in een houten lijst. Door de robuuste houten lijst wordt het een prachtig geheel. Of je nu een ontwerp maakt met foto’s of met mooie teksten, dit product is bijna een kunstwerk te noemen. Waar wacht je nog op; maak nu een mooi ontwerp van tegeltjes in een lijst als echte eyecatcher!

Blanco of zwarte houten lijst voor tegels

Vanaf nu is het mogelijk om een ontwerp te maken van 4 keramieken tegeltjes; waar een houten lijst omheen wordt gemaakt. Voor de lijst kun je kiezen uit twee opties; de blanco houten lijst en de zwarte variant. Deze houten lijst zit vast aan de tegeltjes en wordt gemaakt van écht hout. De afmetingen van de tegeltjes zijn 15×15 cm en de lijst heeft een totale afmeting van 34×34 cm. De lijst is lekker stevig en kan makkelijk opgehangen worden met het bijgeleverde ophangsysteem. Daarnaast kun je dit tegellijstje uiteraard ook neerzetten. Doe dit op bijvoorbeeld de vensterbank of op de schouw bij de open haard zodat je er tijdens regenachtige dagen lekker naar kunt kijken.

Ideeën voor tegeltjes in houten lijst

Een tegeltje in houten lijst is ideaal als je meerdere foto’s wilt bundelen tot een mooi geheel. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie met mooie bestemmingen of een speciale dag zoals een bruiloft. Hiervan heb je waarschijnlijk meer dan één mooie foto die je op een tegeltje wilt laten bedrukken. Met de tegeltjes in houten lijst kun je 4 afzonderlijke ontwerpen samenvoegen tot één groot ontwerp die wordt gebonden door de lijst. Daarnaast is dit product bijvoorbeeld ook erg geschikt als een leuk cadeautje voor grootouders. Maak leuke up to date portretfoto’s van de kleinkinderen en laat deze op de tegeltjes bedrukken. De lijst maakt het cadeau af en zorgt voor het complete plaatje. Daarvan zullen de grootouders nog lang plezier kunnen hebben.

Hoe ontwerp je de tegeltjes in de tegel lijst?

Begin met het uitkiezen van de kleur van de lijst. Kies jij voor tegeltjes in een blanco houten lijst of tegeltjes in een zwarte houten lijst? Klik op het product van jouw keuze. De editor opent. Nu de editor is geopend zie je een frame met 4 vakjes. De 4 vakjes zijn de 4 afzonderlijke tegeltjes die je kunt ontwerpen. Ontwerp de tegeltjes één voor één. Upload bijvoorbeeld foto’s of kies een mooi thema met tekst. Heb je alle 4 de vakjes gevuld met ontwerpen? Dan zijn de tegeltjes in de lijst af en kun je doorgaan naar het bestelvenster. Tijdens het productieproces worden de tegeltjes bevestigd aan de lijst van jouw keuze. De tegeltjes worden stevig vastgezet en kunnen dus ook niet zomaar loslaten of worden verwisseld.

Tegeltjes in lijst bestellen?

Kan jij wel een kunstwerk in huis gebruiken of lijkt je dit hét perfecte cadeau waar je al die tijd naar op zoek was? Kies voor een tegeltje met houten lijst en begin aan een mooi ontwerp. Bestel je kunstwerk voor 11:00 en het wordt dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Zo kun jij lekker snel genieten van deze persoonlijke en knusse touch in huis.

Meer tips en uitleg over hoe je een tegeltje ontwerpt? Bekijk dan de uitlegvideo.

Gepersonaliseerde kaart ontwerpen
Origineel cadeau als kerstpakket
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën