21 diner cadeau tegeltje

21 diner cadeau tegeltje

Een fenomeen dat is over komen waaien uit Amerika. Het 21 diner. Vooral bekend bij studentenverenigingen, maar ook steeds meer bij het grotere publiek. Een feest in de vorm van een diner dat wordt gehouden ter ere van de jarige zijn of haar 21ste verjaardag. Een avondvullend programma met tijdens het etentje speeches van vrienden en familie van de jarige. Je kunt wel stellen dat een 21ste verjaardag speciaal is. En daar hoort een memorabel cadeau bij. Op zoek naar een origineel en memorabel cadeau? Maak een 21 diner tegeltje! Wij helpen je alvast op weg met inspiratie.

21 diner menukaart op een tegeltje

Vaak wordt er bij een 21 diner groots uitgepakt met de accessoires en (tafelaankleding. Ballonnen kransen tot aan het plafond en bloemen, kaarsen en confetti. Het kan niet over de top genoeg. Zo wordt er ook altijd zorgvuldig aandacht besteed aan het design van de menukaart en een tafelschikking. Hoe origineel is het om je menukaart op een tegeltje te laten bedrukken?

21 diner uitnodiging op een tegeltje

Hoe origineel is het om je uitnodiging op een tegeltje te laten bedrukken? Dat is nog eens iets anders dan een papieren uitnodiging. Een ding weet je dan zeker; iedereen onthoud goed wanneer jouw save the date is! Makkelijk online te maken en je kunt de tegeltjes meteen naar het juiste adres laten versturen.

21 diner foto cadeau

De jarige is nu eindelijk écht volwassen. Dat wil zeggen; 21 jaar boordevol mooie herinneringen en foto’s. Het is een geweldige verrassing om verschillende foto’s af te laten drukken op een tegeltje. Zo heb je gave versiering en een aandenken voor de jarige. Bij een 21 diner staat humor centraal. De jarige wordt altijd een klein beetje te kakken gezet. Dat kan je ook doen met grappige of beschamende foto’s. Wat naast een boek ook erg gaaf is, is een groepsfoto laten bedrukken op een tegeltje. Zoiets is ook ontzettend leuk om naderhand naar alle genodigden te sturen als klein presentje. Kortom met foto’s heb je oneindig veel opties voor mooie 21 diner cadeaus en verrassingen.

21 diner uitspraken tegeltje

Zoals eerder gezegd, staat bij een 21 diner humor centraal. Dit zie je op verschillende manieren terugkomen. Vaak zijn de grappigste of beschamendste gebeurtenissen het leukste. Daarmee breng je de beste herinneringen omhoog. En daarnaast heeft iedereen zo zijn gekke kenmerkende uitspraken. Deze uitspraken zijn perfect om op een tegeltje te laten bedrukken. Zo heeft de jarige voor altijd een leuk aandenken aan zijn of haar verjaardag en aan het moment/de herinnering die bij de uitspraak hoort.

Nieuwe vormen; XL tegeltje, hexagon of rechthoekig
Gepersonaliseerde kaart ontwerpen
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën