Leuke huisdieren tegeltjes

Huisdieren zijn voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven en gezin. De lieve dieren zijn onze trouwe metgezellen, bieden ons gezelschap en zorgen voor vreugde en liefde in ons dagelijks leven. Natuurlijk willen we onze huisdieren eren en herinneren; een mooie manier om dit te doen is door middel van een tegeltje. Of je nu op zoek bent naar een gedenkteken voor een geliefd huisdier dat is overleden of gewoon een uniek cadeau wilt geven aan een dierenliefhebber, tegeltjes met afbeeldingen van huisdieren zijn een geweldige optie. In deze blog geven we je graag wat inspiratie voor het ontwerpen van leuke huisdieren tegeltjes en hoe je ze kunt gebruiken om de herinnering aan je huisdier levend te houden.

Hoe werkt het?

Op de homepage kun je kiezen uit verschillende soorten tegeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een standaard tegeltje, maar ook voor een XL tegeltje of tegeltjes in een zwarte houten lijst.

Nu kun je beginnen met het ontwerpen van je tegeltje. In de editor kun je gemakkelijk en snel je eigen ontwerp maken. Je kunt hierbij gebruik maken van diverse lettertypes, kleuren en afbeeldingen. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je huisdier op het tegeltje zetten en hierbij een foto van je huisdier plaatsen. Een foto van jullie samen kan natuurlijk ook. Of ga je voor een foto van jouw huisdier en een leuke quote? Niets is te gek!

Ben je tevreden met het ontwerp van je tegeltje? Dan kun je je bestelling plaatsen. Na het plaatsen van je bestelling gaan we direct aan de slag met het produceren van je tegeltje. Het tegeltje wordt vervolgens zorgvuldig verpakt en verzonden.

Inspiratie opdoen?

Bekijk de volgende ontwerpen om alvast wat inspiratie op te doen voor een huisdieren tegeltje. Zo’n tegeltje is geschikt om je huis op te fleuren en je liefde voor je huisdier te tonen. Gebruik het tegeltje als decoratie in je woonkamer, slaapkamer of zelfs als cadeau voor een vriend of familielid die ook dol is op huisdieren. Bovendien kan een huisdieren tegeltje ook dienen als herinnering aan je trouwe metgezel, voor het geval hij of zij niet langer bij je is.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of het bestellen van een tegeltje? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Tips voor meer plezier van je tegeltje
Schoolfoto tegeltjes
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën