kerstpakket cadeau tegeltje origineel kerstgeschenk

Origineel cadeau als kerstpakket

De dagen worden kouder en het is bijna zover; de leukste tijd van het jaar. De decembermaand staat voor de deur, ook wel de tijd waar onder andere dankbaarheid centraal staat. Dankbaarheid voor het harde werken van je werknemers. Traditiegetrouw bedank je medewerkers met een cadeau rond Kerst, ook wel kerstpakket of kerstgeschenk genoemd. Vaak is dit een pakket met voedselwaren of een leuk cadeau. Wil je dit jaar iets origineels geven aan je werknemers? Geef dan een leuk tegeltje. Bedenk een mooie passende spreuk en voeg een bedrijfslogo toe. Wij geven alvast wat inspiratie voor de leukste kerstpakket tegeltjes. 

Kerstpakket tegeltje met spreuk, logo en clipart

Tegeltje kerst cadeau met afbeelding en logo

Tegeltje eindejaarsgeschenk met spreuk en logo

Hulp nodig bij het ontwerpen?

Wil je graag een leuk tegeltje ontwerpen als cadeau voor in een kerstpakket, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee en helpen je verder met het maken van een ontwerp. Bedenk van tevoren goed wat je graag op je tegeltje zou willen plaatsen (logo, tekst, afbeelding etc.) en mail je wensen naar [email protected]. Of klik op het kopje zakelijk bovenin het menu en vul het contactformulier in met je wensen. Liever eerst een offerte aanvragen? Dat kan! Vul voor een offerte het contactformulier in op de website of stuur een mailtje naar [email protected]. Daarnaast hebben wij ook mooie geschenkverpakkingen om uw kerstpakket cadeautje af te maken. 

Voeg extra’s toe aan je tegeltje cadeau

Voor een zakelijk kerstgeschenk hebben wij verschillende leuke extra’s. Zo voeg je eenvoudig een enkele of dubbelgevouwen kaart toe aan de bestelling. Wel zo persoonlijk en helemaal te zelf te ontwerpen. En dat is nog niet alles; voeg ook zelf ontworpen inpakpapier toe aan je bestelling. Hierop kun je afbeeldingen, tekst, QR codes, logo’s en meer plaatsen. Super origineel en met inpakpapier worden de tegeltjes complete cadeaus. Tot slot is het ook mogelijk om op het tegeltje zelf een logo en QR code toe te voegen. Maak bijvoorbeeld een leuk bedankfilmpje en link het filmpje door via de QR code op het inpakpapier. Als de ontvanger de QR code scant, kunnen ze het bedankfilmpje te zien. 

Vragen over tegeltjes als kerstpakket?

Lijkt een tegeltje in of als kerstpakket je wel wat? Neem gerust contact op met eventuele vragen of wensen. Heb je een te gek idee, we denken graag in mogelijkheden! Stuur ons vooral een berichtje en wij kijken wat we voor je kunnen doen. Grote oplages, offerte aanvragen of meer informatie over op rekening betalen? Klik dan op het kopje zakelijk voor meer informatie of om contact op te nemen.

Tegeltjes in houten lijst
3 ontwerptips voor het maken van een tegeltje
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën