gepersonaliseerd cadeaupapier

Ontwerp gepersonaliseerd cadeaupapier

Wil jij een cadeau extra uniek maken? Of ben je juist op zoek naar een verrassende touch? Je kan nu zelf gepersonaliseerd cadeaupapier ontwerpen. Super leuk als toevoeging aan een bijzonder moment. Er is een ruime keuze uit templates. Verschillende leuke foto’s of afbeeldingen voor een verjaardag. Ga jij voor leuk baby shower inpakpapier met foto’s van vroeger of voor cadeaupapier vol grappige selfies?

Waar kan je het voor gebruiken?

Naast dat je er tegeltjes en kleine cadeautjes mee kan inpakken, kan je nog meer doen met het inpakpapier. Je krijgt 3 vellen cadeaupapier per set. Eén vel is 90cm bij 34 cm, dat betekent dat je daar ongeveer 15 tegeltjes mee kan inpakken. Het papier is heel stevig. Zo kan je het bijvoorbeeld ook gebruiken als zelf ontworpen kaftpapier. Voor elke gelegenheid is het papier aanpasbaar. Voor zakelijke geschenken is dit cadeaupapier zeer geschikt. Het is mogelijk om bedrijfsgegevens (logo, slogan, QR-code) te laten drukken op het papier. Dat past perfect bij een bedrijfsgeschenk of voor bijvoorbeeld een kerstpakket. Met de luxe uitstraling en de full colour bedrukking kom je als bedrijf heel professioneel over

Tip: voeg een QR-code toe aan het inpakpapier om potentiële klanten naar een site te verwijzen.

Hoe maak je het?

Ga naar tegeltje.nl. Klik op inpakpapier gepersonaliseerd. Of voeg dit product toe bij het afrekenen. Klik op product ontwerpen. Open de tegeltje.nl editor. Start met een thema of blanco ontwerp. Upload persoonlijke afbeeldingen, foto’s of logo’s. Voeg tekst, cliparts, vormen, QR-codes of meer toe. Bestel je cadeaupapier. Het papier wordt naar je huis verzonden en dan ben je helemaal klaar om in te pakken!

Zelf ontwerpen?

Ben jij helemaal enthousiast geworden? Ga aan de slag in de editor. Bezorg je collega, vriend of geliefde een lach op het gezicht met mooi en origineel cadeaupapier.

Bestel je tegeltje tijdens Black Friday!
6x redenen om een tegeltje te geven
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën