originele nieuwjaarswensen

Originele nieuwjaarswensen

Kerstmis en Oud & Nieuw staat weer bijna voor de deur. Het is dus weer tijd om de kerst- en nieuwjaarskaarten naar bijvoorbeeld familie, vrienden, klanten, zakelijke relaties of personeel te versturen. Maar het hoeft niet altijd een standaard kaartje te zijn! Wat dacht je van bijvoorbeeld een nieuwjaarswens op een mooi, keramisch tegeltje? Maak één of meerdere originele nieuwjaarswens tegeltjes met een leuke quote, afbeelding, clipart of meer. Wij helpen je alvast op weg met een aantal originele nieuwjaarswensen, zodat jij alleen nog maar je eigen tegeltje(s) hoeft te ontwerpen. 

Ik wens jullie geluk, liefde, vrede, zegen en gezondheid voor elke nieuwe dag.

Een goed, beter, best nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar, ik heb op jouw bankrekening 365 dagen geluk, vriendschap, liefde, gezondheid en plezier gestort.

Wij wensen jullie iets goeds, iets lekkers, iets geks, iets gekkers, iets aardigs, iets liefs, maar hoe dan ook, iets positiefs. 

Dat elke nieuwe dag jullie vrede geven mag, en bergen van geluk, een heel jaar, aan één stuk!

Wat ik je wens is een nieuw jaar vol goede moed, een hoofd vol vertrouwen, veel liefden van de jouwen, laat het oude jaar maar gaan, en ga er vol frisse zin tegenaan!

Ik wens je lichtjes die stralen in je ogen, in je leven, en wens je dat het nieuwe jaar je veel lichtpuntjes mag geven.

Eigen tegeltje ontwerpen?

Heb jij al een leuke nieuwjaarswens gezien of bedacht? Ga aan de slag in de editor en maak een mooi tegeltje. Alles is mogelijk! Ga bijvoorbeeld voor een HD tegeltje of ontwerp een zeshoekig tegeltje. Een origineel en blijvend cadeau, met een persoonlijk tintje. Zo herinner je de ontvangers aan jouw wens voor hen, voor het nieuwe jaar. 

Vragen over tegeltjes als kerstpakket?

Lijkt een mooi, keramisch tegeltje in de kerstpakketten voor je werknemers je wel wat? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee! Heb je vragen over grote oplages, wil je een offerte aanvragen of wens je meer informatie te ontvangen over op rekening betalen? Klik dan op het kopje zakelijk op de website, om meer informatie te ontvangen. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen. 

De mooiste kerstwensen
De beste vriendschapsspreuken
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën