Blog-Tegeltje-opa-en-oma-dag-Delfts-Blauw.jpg

10x unieke Delfts Blauw tegeltjes voor opa en oma

Het is bijna 4 juni en dat betekent Nationale opa en oma dag! De dag waarop jij jouw opa en oma extra in de watten mag leggen. Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau, waarom dan niet kiezen voor een van onze unieke Delfts Blauw tegeltjes? Deze tijdloze kunst roept vaak nostalgische herinneringen op bij onze opa’s en oma’s. Met de leukste spreuken, zijn ze gegarandeerd een hartverwarmend geschenk! Met deze lijst van 10x unieke Delfts Blauw tegeltjes voor opa en oma, kun je alvast wat inspiratie op doen.

Altijd fijn om bij opa en oma te zijn

Ik ben nu nog heel klein, maar binnenkort mogen jullie mijn opa en oma zijn

Wij hebben twee superhelden in de familie, ze heten opa en oma

Als papa en mama nee blijven zeggen, ja dan vraag ik opa en oma

Een knuffel, kus en een lach, opa en oma jullie zijn de liefste elke dag

Zo blij met jullie, lieve opa en oma!

Opa en oma hebben zilver in hun haar en goud in hun hart

Mijn handjes mogen dan wel klein zijn. Ik wind opa en oma met gemak om mijn vinger

Als ik had geweten dat kleinkinderen zo leuk waren had ik die eerst genomen

Lieve opa en oma, ik ben toch zo blij, de leukste opa en oma, die zijn van mij!

Een tegeltje voor Nationale opa en oma dag maken?

Er zijn oneindig veel lieve teksten die je voor je opa en oma op een tegeltje kan laten drukken. Soms hoeft een gebaar niet groot te zijn en zeggen een paar woorden genoeg, om je opa en oma te laten weten dat je aan ze denkt. Wij hebben een ruime collectie van mooie Delfts Blauw tegeltjes voor opa en oma die je zelf kan ontwerpen. Zo kun je nostalgie en mooie woorden combineren tot één persoonlijk cadeau. 


Fan van tegeltjes maar niet van Delfts Blauw? Wij hebben een ruime collectie, dus ga snel aan de slag met het creëren van een uniek geschenk voor je opa en oma!

Geboortetegeltje meisje
Tegeltje voor dag van de leraar
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën