Blog-Tegeltje-Vaderdag.jpg

Uniek Vaderdag cadeau; geef een tegeltje

Met Vaderdag willen we de belangrijke mannen in ons leven echt in het zonnetje zetten. Het is elk jaar weer een uitdaging om een uniek en speciaal cadeau te bedenken voor je vader, schoonvader, bonusvader of stiefvader. Gelukkig hoeft het niet altijd groots of duur te zijn, soms spreken een paar woorden al boekdelen. Daarom hebben wij een uniek Vaderdag cadeau; geef een tegeltje cadeau!

Ontwerp je eigen Vaderdag tegeltje

Wat maakt een tegeltje zo bijzonder? Je kunt het helemaal naar eigen wens ontwerpen, waardoor je een gepersonaliseerd cadeau geeft. Er zijn heel veel ontwerp mogelijkheden om jouw vader te verrassen. Kies bijvoorbeeld voor een ontwerp op een extra groot tegeltje, foto tegeltje, rechthoekig tegeltje of tegeltjes in een houten lijst.

Inspiratie Vaderdag quotes

Er zijn ontelbare mooie woorden om je vader op een liefdevolle manier te laten weten dat je van hem houdt. Als zoetsappige teksten niet helemaal jouw stijl zijn, zijn er ook genoeg grappige opties om te laten zien dat je aan hem denkt. Wij hebben een lijstje gemaakt met Vaderdag spreuken zodat je wat inspiratie op kunt doen!

Ik lijk op mijn vader, maar de dokter zegt dat het goedkomt

Een superheld zonder cape noem je papa

Onze achternamen zijn misschien niet hetzelfde, maar onze harten zijn dat wel. Fijne Vaderdag!

Sorry voor alle grijze haren! Fijne Vaderdag

Voor de wereld ben je een vader. Voor ons ben jij de hele wereld. 

Papa, ik hou van jou!

Fijne Veel Alcohol Drinken En uit- Rusten Dag!

Some people don’t believe in super hero’s, I guess they’ve never known my dad

Wat geef jij je vader cadeau? 

Of je nu kiest voor een foto tegeltje, een zoetsappige tekst of een dosis humor, met een zelfontworpen tegeltje voor Vaderdag heb je gegarandeerd een origineel cadeau. Verras jouw vader, schoonvader, bonusvader of stiefvader dit jaar met iets unieks en persoonlijks. Zorg dat je niet te laat bent en bestel op tijd een uniek Vaderdag cadeau; geef een tegeltje!

Tegeltje voor dag van de leraar
Grappige tegeltjes wijsheden
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën