De mooiste kerstwensen

De mooiste kerstwensen

Het wordt steeds kouder en langzaam komen de kerstbomen tevoorschijn. De lichtjes fonkelen gezellig buiten op straat. Nog enkele dagen en dan begint de decembermaand. Dat betekent voorbereidingen voor de kerstdagen. Naast dat je traditiegetrouw een kerstboom opzet en samenkomt met familie sturen ook nog veel mensen kerstwensen. Bijvoorbeeld door middel van kerstkaarten of tegenwoordig ook digitaal. Wil jij nou een dit jaar uitpakken met een originele kerstwens? Stuur je familie en vrienden dan een kerstwens op een tegeltje. Super leuk om neer te zetten of op te hangen in huis. Voor wie maak jij een mooie kerstwens? Lees de blog om alvast wat inspiratie op te doen.

Voor hele bijzondere mensen, deze tegel met mooie wensen. Een goede gezondheid en bergen van geluk. Voorzien van veel gezelligheid een heel jaar aan een stuk.

Maak van de feestdagen een magische tijd. Vul ze met liefde, plezier en vooral gezelligheid!

Wij wensen jullie iets goeds, iets lekkers. iets aardigs, iets liefs. Maar bovenal iets positiefs! Merry Christmas!

Laat je overdonderen, blijf je verwonderen, zie in het dagelijkse het bijzondere! Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Bewaar wat fijn is of het nu groot of klein is. Hou vast wat raakt. Laat los wat niet gelukkig maakt.

Een tegeltje met kerstwens bestellen

Lijkt het jou leuk om dit jaar tegeltjes met kerstwensen te versturen in plaats van kerstkaarten? Maak een mooi ontwerp met een foto, tekst, cliparts of andere leuke toevoegingen. Het fijne is dat je eenvoudig online een tegeltje kunt ontwerpen en kunt versturen als brievenbuspost. Een unieke kerstwens voor jouw dierbaren. Die nog vele jaren boven de openhaard kan pronken.

De leukste herfst tegeltjes
Originele nieuwjaarswensen
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën