Tegel met tekst

Maak een tegel met tekst

Wil jij een Tegel met tekst ontwerpen? Dat kan! In de tegeltjes editor kan je alle kanten op. Van leuke stickers tot thema’s en kleuren. Het fijne van zelf een tegeltje ontwerpen is dat je helemaal vrij bent met wat je er op wil zetten. Of je nu een tekst, quote of woord wil laten bedrukken. Wij geven je alvast wat leuke tips zodat jij voorbereid aan de slag kan. Zo kan jij snel en makkelijk jouw zelfgemaakte tegel met tekst bestellen.

Kies een thema

Wanneer je de tegeltjes editor hebt geopend krijg je een wit tegeltje te zien. Natuurlijk wil je deze opleuken met een thema. Dit doe je door bovenin het scherm de knop thema’s te kiezen. Daar kies je voor de optie ontwerpen bekijken. Je krijgt dan allerlei kaders en kleuren te zien. Kies het thema die jij het leukste vindt. Vaak is er al een foto of tekst toegevoegd aan het thema. Deze kan je gewoon aanpassen zoals jij het wil. Klik op het tekstkadertje en verander de tekst of verwijder het kader en voeg zelf een tekstvak toe. Je hebt ook nog keuze uit verschillende leuke lettertypes en kleuren om jouw tegel met tekst op te leuken.

Tegel met tekst en decoratie

Heb je de tekst en een leuk thema gekozen? Dan kan je er nog een decoratie bij plaatsen. Dit doe je door links van het scherm de knop decoratie aan te klikken. Je hebt dan de keuze voor clipart, een soort stickers, vormen en een QR code. Wanneer je kiest voor clipart kan je kiezen uit verschillende thema’s en stickers. Dit maakt jouw tegel met tekst nog leuker. Ben je bezig met een zakelijk tegeltje, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? Kies dan voor de QR code. Het enige dat je hoeft te doen is je website toe te voegen en de QR code wordt voor jou gemaakt. Ook heb je de optie om via de QR code een e-mailadres, telefoonnummer of vrije tekstinvoer toe te voegen. De QR code kun je onder de tekst van je tegel plaatsen.

Verschil normaal of HD tegeltje

Je hebt de keuze tussen een normaal tegeltje of een HD tegeltje. Het HD tegeltje heeft al een thema, maar deze kan je gewoon wijzigen via de thema’s knop. Maar wat is nu het verschil tussen een normaal tegeltje of een HD tegeltje. Een HD tegeltje heeft een extra glimmend beschermlaag. Hierdoor is het tegeltje krasvrij en blijft de opdruk langer zitten. Ook heeft het HD tegeltje een net iets beter kleurintensiteit. Je kan het HD tegeltje dan ook gebruiken voor iets anders dan alleen ophangen. Je zou er bijvoorbeeld ook chocolaatjes op kunnen leggen. Dus wil jij je tegel met tekst anders gebruiken dan binnen op hangen? Ga dan voor een HD tegeltje! 

Wat zet je op je tegel met tekst?

Als het goed is heb je een tegeltje nu ontworpen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je geen idee hebt wat je erop wil zetten. Gelukkig zijn er veel leuke teksten, quotes of gezegden. Geef je het tegeltje aan je beste vriend of vriendin? Ga dan voor leuke vriendschap quotes. Of doet het tegeltje je denken aan vroeger? Kies dan één van de leuke Oer Hollandse tegeltjes uit. Is jouw tegel met tekst helemaal naar je zin? Dan kun je jouw tegeltje bestellen!

Meer tips en uitleg over het maken van een tegeltje? Bekijk de uitlegvideo.

Zo maak de leukste vakantie foto tegeltjes
Bestel je tegeltje tijdens Black Friday!
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën