Ontwerp je eigen Moederdag tegeltje

Ben je op zoek naar een echt uniek cadeau? Ontwerp dan een eigen tegeltje. Waar maak je jouw moeder, peetmoeder, stiefmoeder of oma nou blijer mee dan met een foto van jezelf, de kinderen of de kleinkinderen. Combineer je foto tegeltje met een mooie spreuk of gezegde en succes gegarandeerd. Wij geven je alvast wat tips en leuke voorbeelden!

Geef een tegeltje

De meeste kennen het tegeltje als delfsblauw met een spreuk, maar wist je dat er veel meer opties zijn? Tegenwoordig kan je ook foto’s op tegeltjes plaatsen of eigen bedachte teksten en spreuken! Je maakt hiermee echt een persoonlijk cadeau en laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk het waardevolste dat er is. Verras je moeder op Moederdag dus met een uniek tegeltje dat recht uit je hart komt!

Foto tegeltje

Foto’s zijn de mooiste herinneringen die je kunt hebben. Waarom zou je deze alleen op je telefoon laten staan als je er ook iets moois mee kunt doen? Een foto op een tegeltje is een blijvende herinnering waar je moeder iedere dag naar kan kijken. Ook staat het nog eens superleuk aan de muur. Maak een tegeltje met foto’s van jezelf, samen met je moeder of met foto’s van de kinderen. Houd je kindje van mooie tekeningen maken? Maak dan een foto van de tekening en laat deze bedrukken op een tegeltje. Er zijn genoeg leuke ideeën om een uniek foto tegeltje te maken!  

Moederdag spreuken 

Je moeder verdient natuurlijk lieve woordjes. Hoe leuk is het dan om een Moederdag spreuk op een tegeltje te maken? Zeggen jullie een bepaalde zin altijd hetzelfde, in welke opzichte lijk jij op je moeder of heeft je kindje een leuke bijnaam voor haar? Bedenk zelf een mooie spreuk of doe inspiratie op met deze 9 x de leukste moederdag spreuken.

Tegeltje ontwerpen

Je kan je tegeltje helemaal ontwerpen zoals je wilt. Je hebt ruime keuze uit kleuren, achtergronden, stickers, figuren en lettertypen. Of je nu kiest voor een foto tegel met kader of zonder kader, we weten zeker dat je een prachtig tegeltje zult ontwerpen. Verras je moeder op Moederdag met een mooi en persoonlijk tegeltje! Wij geven je alvast wat inspiratie.

Voor mama: jouw eerste Moederdag
Moederdag tegeltje voor mama
Moederdag tegeltje van kinderen voor moeder
Moederdag tegeltje voor oma
Tegels met foto om cadeau te geven
Zo maak de leukste vakantie foto tegeltjes
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën