tegeltje foto cadeau

Tegels met foto om cadeau te geven

Er zijn veel verschillende mooie gebeurtenissen die je het liefste voor altijd vast wil houden. Je kunt niet genoeg terugdenken aan deze bijzondere momenten. Als je het vastgelegd hebt met een foto, is het natuurlijk leuk om die foto op te hangen. Toch komt het op fotopapier niet altijd helemaal over. Zet het daarom op een mooi tegeltje. Hét cadeau waarmee je terug gaat naar dat moment. Elke keer als de ontvanger naar het tegeltje kijkt, moet hij/zij denken aan jou en die speciale gebeurtenis. Dit zijn 5 gelegenheden die leuk zijn om op een tegeltje te laten drukken. 

Geboorte

Is er een baby geboren? Dat is een mooi moment voor een tegeltje. Je kunt verschillende leuke thema’s kiezen, zoals bijvoorbeeld een roze of blauw thema waar ook de naam op komt te staan. Je kunt dit invullen zoals je het zelf wil. Kies een thema of maak een eigen ontwerp. Er zijn allerlei verschillende opties om het tegeltje zo persoonlijk en mooi mogelijk te maken. Voeg foto’s, tekst, achtergrondkleuren en decoraties toe totdat je helemaal tevreden bent. Dat zal vast leuk staan!

Bruiloft

Een trouwerij kan een goede aanleiding zijn om een mooi tegeltje te maken. Bij de meeste bruiloften zijn fotografen aanwezig en worden er prachtige foto’s gemaakt. Die mooie foto’s vragen om een plekje in huis. Doe dat met een tegeltje! Die kun je ergens neerzetten of ophangen in huis. Ook als cadeau is dit onwijs leuk om te geven aan het net getrouwde stel. Een leuke herinnering die een prachtig plekje verdient in huis. 

Nieuwe woning

In een nieuw huis hoort een nieuw tegeltje. Een foto van het gelukkige stel voor het huis of tijdens het moment van tekenen. Het maakt niet uit op welk moment deze foto is gemaakt, het gaat erom dat de foto veel emotionele waarde heeft. Dat soort momenten moet je vastleggen en een mooi plekje geven. Komt er een nieuwe keuken of toilet in het huis? Dan kun je het tegeltje tussen de nieuwe tegels plaatsen! Daarnaast staat het tegeltje natuurlijk ook gewoon leuk op een kastje of op een haakje aan de muur.

Verjaardag

Een leuk cadeautje vinden voor een verjaardag kan soms erg lastig zijn. Als je een dierbare wil verrassen is het leuk om een cadeau te geven met emotionele waarde. Iets waar herinneringen van jullie in zitten, iets wat jullie samen gedeeld hebben. Hebben jullie een leuke herinnering op beeld staan? Dan kun je dit laten drukken op een tegeltje. Een leuk, mooi en persoonlijk cadeautje voor de jarige. Hij/zij kan dit een mooi plekje geven en zal hierbij altijd aan jou denken. 

Diploma

Het behalen van een diploma is een echt mijlpaal. De diploma uitreiking wordt vaak groots gevierd waarbij er veel foto’s worden gemaakt. Deze foto’s worden met trots gedeeld en bekeken. Na afloop is het leuk om deze bijzondere foto’s op een mooie manier af te drukken. Dat kan onwijs leuk zijn op een tegeltje. Hier kun je in verschillende thema’s een foto plaatsen, met een mooi achtergrond kleurtje, tekst en decoratie. Dit is een super persoonlijk cadeau of natuurlijk ook leuk om voor jezelf te maken.

Ben jij benieuwd geworden naar het ontwerpen van een tegeltje? Maak dan een eigen ontwerp in de online editor!

Ontwerp je eigen Moederdag tegeltje
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën