Unieke geboorte tegels als kraamcadeau

Unieke geboorte tegels als kraamcadeau

Een geboorte van een kindje is iets bijzonders wat gevierd mag worden. Vaak sturen de kersverse ouders een geboorte kaartje en gaan we langs op kraamvisite. Deze prachtige kraamtijd is een dierbare tijd, waar niet altijd ruimte is voor de ouders om bij het moment stil te staan. Verras daarom de newborn ouders met een uniek geboorte tegeltje als kraamcadeau. Geboorte tegels zijn de ideale manier om de herinneringen van de babytijd te laten vereeuwigen in een keramisch kunstwerk. Maak daarom een gepersonaliseerd geboorte tegeltje en geef een kraamcadeau wat nog generaties lang gekoesterd zal worden.

Geboorte tegeltje geïnspireerd op het geboorte kaartje

Om de omgeving van de kersverse ouders te informeren over de geboorte sturen we vaak een geboorte kaartje. Een geboorte kaartje wordt vaak met zorg uitgekozen en is vaak zelf ontworpen. Hoe leuk is het dan om het geboortekaartje of een soortgelijk ontwerp op een tegeltje te laten vereeuwigen? Een tegeltje is een zeer duurzaam kunstwerk waar je in tegenstelling tot een kaart nog jarenlang plezier van kunt hebben. En daarnaast staat het ook erg leuk ter decoratie in de babykamer.

geboorte tegel meisje

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Ben je op zoek naar een uniek, gepersonaliseerd kraamcadeau? Dan zijn geboorte tegels het perfecte geschenk. Een tegeltje is volledig te personaliseren met een illustratie, foto of mooie tekst. Een uniek aandenken aan de kraamtijd en eenvoudig te personaliseren. Daarnaast is een tegeltje het ideale cadeau omdat het volledig naar de smaak van de kersverse ouders aan te passen is.  

geboorte tegel jongen

Zelf unieke geboorte tegels ontwerpen?

Ben jij helemaal geïnspireerd en wil je zelf geboorte tegels ontwerpen? Ga dan aan de slag in de online editor en maak jouw gepersonaliseerd kraamcadeau in een handomdraai. Kies een van de templates of start met een leeg ontwerp en pas het volledig naar wens aan. Welke kersverse ouders ga jij verrassen met een uniek kraamcadeau?

Kerst bedrijfstegeltjes
Filmquotes die perfect zijn voor op een tegeltje
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën