Kerst bedrijfstegeltjes

Kerst bedrijfstegeltjes

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de perfecte kerstgeschenken voor bedrijven. In plaats van traditionele cadeaus die snel vergeten worden, kan je ook kiezen voor iets unieks en memorabels. Wat dacht je bijvoorbeeld van Kerst bedrijfs tegeltjes; een creatieve en blijvende manier om je waardering te tonen? Bekijk de mogelijkheden voor het bestellen van Kerst bedrijfstegeltjes.

Waarom kiezen voor Kerst bedrijfstegeltjes?

Als we denken aan Kerstgeschenken voor of van bedrijven, denken we vaak aan standaard cadeaus zoals pennen, kalenders en cadeaumanden. Het is echter de moeite waard om verder te kijken en iets te kiezen dat zowel praktisch als decoratief is. Een Kerst tegeltje past perfect in dit plaatje!

Unieke boodschap op een tegeltje

Een Kerst tegeltje biedt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap over te brengen. Of het nu gaat om een bedankje voor de inzet van het personeel, een wens voor een voorspoedig nieuwjaar of een herinnering aan de gezamenlijke successen van het afgelopen jaar, het kan allemaal op een tegeltje worden vastgelegd. Dit maakt het geschenk niet alleen attent, maar ook onvergetelijk. Doe alvast wat inspiratie op met deze leuke Kerstspreuken op een tegeltje.

Op maat gemaakte bedrijfstegeltjes

Een ander voordeel van Kerst bedrijfstegeltjes is de mogelijkheid om de tegeltjes naar wens aan te passen. Zo kun je altijd een tegeltje creëren dat past bij de identiteit van het bedrijf. Bedrijfslogo’s, kleuren en zelfs afbeeldingen kunnen worden toegevoegd om een tegeltje te creëren dat echt uniek is. Zo wordt het tegeltje niet alleen een cadeau, maar ook een stukje bedrijfsgeschiedenis. Bekijk hieronder alvast wat voorbeelden om inspiratie op te doen.

Duurzaamheid en herbruikbaarheid

In tegenstelling tot veel traditionele kerstgeschenken, hebben Kerst bedrijfstegeltjes een duurzaam karakter. Ze gaan lang mee en kunnen jaar na jaar worden hergebruikt, waardoor de herinneringen aan de goede tijden met het bedrijf blijven bestaan. Door te kiezen voor deze milieuvriendelijke optie draag je niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar laat je ook zien dat je als bedrijf bewust bezig bent met het maken van positieve keuzes voor de toekomst. Het is een klein gebaar met een grote impact, zowel op de ontvangers als op het milieu.

Kerst bedrijfstegeltjes als uniek alternatief

Bij het kiezen van Kerstgeschenken is het de moeite waard om verder te kijken dan de standaardopties. Kerst bedrijfstegeltjes bieden een unieke en persoonlijke manier om waardering te tonen aan medewerkers, partners en klanten. Met hun aanpasbare design, duurzaamheid en herbruikbaarheid vormen ze een blijvende herinnering aan de verbondenheid van de feestdagen binnen het bedrijf. Ga jij je werknemers verrassen met een Kerst tegeltje?

Vragen over Kerst tegeltjes?

Heb je na het lezen van dit artikel een vraag over Kerst bedrijfstegeltjes? We helpen je graag verder! Zo kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld grote oplages. Het aanvragen van een offerte is uiteraard geheel vrijblijvend en sinds kort bieden we ook de mogelijkheid om tegeltjes te laten ontwerpen door ons Tegeltje designteam. Neem contact met ons op en wie weet maak jij jouw werknemers dit jaar blij met een mooi keramisch bedrijfstegeltje. 

De leukste kerst tegeltjes
Unieke geboorte tegels als kraamcadeau
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën