Uitgelichte-foto-Filmquotes-tegeltjes

Filmquotes die perfect zijn voor op een tegeltje

Wij geloven dat inspiratie niet alleen uit boeken of wijze spreuken hoeft te komen, maar ook rechtstreeks uit het scherm van je favoriete films kan worden gehaald. Films hebben de kracht om ons te raken, te motiveren en soms zelfs aan het denken te zetten. Wat als we die krachtige momenten en tijdloze uitspraken nu eens vereeuwigden op een tegeltje? Lees verder en ontdek een aantal onvergetelijke filmquotes die perfect zijn voor op een tegeltje!

There’s no place like home

The Wizard of Oz bracht ons deze mooie quote. Het hoofdpersonage Dorothy beseft dat, na een reeks avonturen in het fictieve land van Oz, haar eigen huis en familie de meest waardevolle plek voor haar zijn. De quote geeft eigenlijk aan dat thuis een veilige haven is, een plek van comfort en liefde. 

Tegeltje in hanger - There´s no place like home

Life is like a box of chocolate, Forrest. You never know what you’re gonna get.

Deze krachtige quote uit The Forrest Gump kennen we ongetwijfeld allemaal wel. Het blijft elke keer weer een verrassing welke vulling er verborgen zit in een stukje chocolade. En datzelfde geldt voor het leven. Elke dag brengt weer iets anders op je pad en kom je voor nieuwe verrassingen te staan. Je weet van tevoren nooit wat dat zal zijn. In deze treffende filmquote schuilt een ontzettend diepgaande waarheid.

Tegeltje in hanger- Life is like

Life moves pretty fast. If you don’t stop and look around once in a while, you could miss it. 

Deze quote uit de film Ferris Bueller’s Day Off leert ons dat het leven kort is en het eenvoudig is om verstrikt te raken in de drukte van het alledaagse leven, waardoor we mogelijk de ervaringen missen die het allemaal de moeite waard maken. Als we niet voorzichtig zijn, kunnen we zo opgeslokt worden door de eisen van werk, familie en sociale verplichtingen dat we vergeten om rustiger aan te doen en de momenten te waarderen die het leven de moeite waard maken. Met andere woorden: je mag best genieten van de kleine dingen in het leven! 

Tegeltje in hanger - Life moves pretty fast

Keep your friends close, but your enemies closer.

In The Godfather: Part II gaf Al Pacino ons dit mooie advies. Houd een waakzaam oog op mensen die mogelijk vijandig tegenover je staan of die je als concurrenten beschouwt. Door hen dichtbij te houden en hun activiteiten en intenties te observeren, kun je beter voorbereid zijn op mogelijke uitdagingen of bedreigingen. Het idee hierachter is dat als je op de hoogte bent van wat je vijanden van plan zijn, je strategisch beter in staat bent om jezelf te beschermen.

Tegeltje in hanger - Keep your friends close

The seaweed is always greener in somebody else’s lake.

Sebastian uit The Little Mermaid wees ons op de menselijke neiging om te denken dat het gras (of in dit geval het zeewier) altijd groener is aan de andere kant. Het suggereert dat mensen soms denken dat anderen het beter hebben dan zijzelf, zonder te beseffen dat hun eigen situatie misschien helemaal niet zo slecht is. Dus vergeet vooral niet hoe mooi jouw eigen situatie is! Meestal kan daar niks aan tippen.

Bestel jouw eigen tegeltje met filmquote

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden? Mooi! Waar wacht je nog op? Maak je ruimtes in huis uniek en bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde tegeltje met een filmquote die jouw hart raakt en maak gebruik van filmquotes die perfect zijn voor op een tegeltje. Breng de magie van het witte doek naar jouw thuis en laat jouw eigen verhaal vertellen door de taal van film. Ga lekker aan de slag in onze online editor en ontwerp jouw eigen tegeltje met filmquote! Weet je al waar in huis je het tegeltje gaat ophangen? Tip: ook leuk om cadeau te doen!

Unieke geboorte tegels als kraamcadeau
5x spreuken voor Valentijnsdag
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën