5x spreuken voor valentijnsdag

5x spreuken voor Valentijnsdag

Ontdek de betoverende wereld van liefde en romantiek met deze hartverwarmende spreuken voor Valentijnsdag. Van liefdevolle tegeltjeswijsheden tot liefdes spreuken die echt raken. Deze betoverende woorden zullen je helpen om de liefde deze Valentijnsdag op een speciale manier te uiten. Vind de weg naar het hart van jouw dierbaren met een gepersonaliseerd tegeltje vol waardevolle teksten of foto’s. Lees de blog met inspirerende spreuken voor Valentijnsdag of doe nog wat inspiratie op voor liefdevolle foto tegeltjes.

Tegeltje met spreuken voor Valentijnsdag

Ben jij op zoek naar een eenvoudig, maar betekenisvol cadeau voor Valentijnsdag? Een tegeltje met een zorgvuldig uitgekozen liefdevolle tekst is een teder gebaar. Een gebaar diep vanuit het hart, wat zorgt voor een warme blijvende herinnering. Als kroon op een onbreekbare band of als symbool voor een liefdevolle verbintenis. Vier de dag van de liefde met een tegeltje met tekst voor Valentijnsdag.

Voorbeeld spreuken;

Met jou in mijn hart voel ik mij nooit alleen

Bestel dit tegeltje hier

Vertrouwen is het grootste bewijs van liefde

Bestel dit tegeltje hier

Door jou weet ik wat echte liefde is

Bestel dit tegeltje hier

Vanaf het moment dat ik je zag, dacht ik; jij hoort bij mij

Bestel dit tegeltje hier

Mijn Valentijn, zo’n grote schat! Ik hou van jou, dan weet je dat

Bestel dit tegeltje hier

Tegeltje met foto van je geliefden voor Valentijnsdag

Er is geen betere manier om liefde en genegenheid te uiten dan met een gepersonaliseerd tegeltje met een dierbare foto. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarnaast vereeuwigt een foto-tegeltje een kostbaar moment van liefde. Duurzaam vastgelegd op een kunstwerkje van keramiek. Of het nu gaat om een romantische foto, een familiefoto, een foto met vrienden of een andere herinnering op beeld, dit tegeltje wordt een ode aan liefde in iedere vorm. Dit Valentijns tegeltje met een prachtige foto straalt warmte en geborgenheid uit, elke keer dat het wordt bekeken brengt het de verbondenheid opnieuw tot leven. Wanneer je jouw geliefden verrast met een tegeltje met foto, geef je een persoonlijk geschenk waar over is nagedacht en dat met liefde is gemaakt. 

Zelf een tegeltje maken als cadeau voor Valentijnsdag?

Wil jij iemand laten weten hoe speciaal diegene voor jou is? Maak dan zelf een uniek geschenk dat echt past bij de ontvanger. Plaats waardevolle woorden op een tegeltje of koester een memorabel moment met een prachtige foto. Voeg eventueel nog een gepersonaliseerde kaart toe om jouw Valentijnsdag cadeau af te maken. En verras diegene die het verdient.

Filmquotes die perfect zijn voor op een tegeltje
Spreuken tegeltjes voor Complimentendag
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën