Spreuken-tegeltjes-voor-Complimentendag

Spreuken tegeltjes voor Complimentendag

Het ontvangen van complimenten is altijd fijn. Maar weet je wat nog fijner is? Het geven van complimenten! Speciaal daarom is 1 maart uitgeroepen tot jaarlijkse Nationale Complimentendag: een perfect moment om je collega’s, vrienden of familie te verrassen of om ze spontaan te bedanken. Een leuke en originele manier om dit te doen is door middel van spreuken tegeltjes – kleine, krachtige boodschappen die ons inspireren, motiveren en soms zelfs een glimlach op ons gezicht toveren. In deze blog delen we de leukste spreuken tegeltjes voor Complimentendag met je, zodat je alvast wat inspiratie op kan doen. 

Voor jou een compliment omdat je bent zoals je bent

Geef jezelf elke dag een compliment, want niemand weet beter hoe hard jij je best doet

Wat ben je goed in wat je doet

Laat je woorden als confetti zijn: verspreid complimenten overal waar je gaat

Zo fier en trots als een pauw, een dikke pluim voor jou!

Het beste medicijn is 3 keer daags een compliment

Alles wat je aandacht geeft, groeit

Zit jouw favoriete spreuk hier niet tussen? Bekijk dan ook zeker onze andere blog met een extra voorraad tegeltjes met spreuken voor Complimentendag. Welk tegeltje is jouw favoriet?

Complimenten tegeltje cadeau doen

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden en wil je iemand graag een complimenten tegeltje cadeau doen? Dat kan! Zoek jouw favoriete template, personaliseer het tegeltje in onze editor en bestel jouw eigen complimenten tegeltje. Laat het tegeltje bij je thuis bezorgen, zodat je het kan overhandigen aan de ontvanger, of verstuur het tegeltje rechtstreeks naar de ontvanger. Wie ga jij verrassen op 1 maart?

5x spreuken voor Valentijnsdag
5x ramadan quotes voor op een tegeltje
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën