Versier je veranda of tuin met tegeltjes

Met het lekkere weer wil je natuurlijk optimaal genieten van je tuin en/of veranda. Tijd om je tuin en veranda gezellig te maken. Dit kan je doen met mooie planten en bloemen. Wil je net iets extra’s doen in je tuin? Versier je tuin met persoonlijke en mooie tegeltjes. Je kan het helemaal zelf samenstellen zoals je wil. Ga lekker aan de slag, wees creatief en geniet van je eigen mooie creaties! Vind je het lastig om te bedenken wat je wilt? Wij geven je alvast wat inspiratie.

Foto tegeltjes

Je kent het wel, je maakt prachtige foto’s tijdens speciale gelegenheden of op vakantie, maar met die foto’s doe je niks meer. Super zonde natuurlijk! Selecteer je favoriete foto’s en laat die mooie herinnering afdrukken op een tegeltje. Maak bijvoorbeeld een leuke vakantie wand in de tuin of maak je eigen trouwfoto wand. Ben je erg close met je familie of gezin? Dan is een mooie familiewand natuurlijk ook superleuk. Je geniet niet alleen van het zonnetje in je prachtige tuin, maar ook van de mooiste herinneringen. 

Familie quotes 

Wil je wat persoonlijkheid in je tuin brengen? Verzamel dan alle bekende uitspraken van je familie. Zoals die ene zin die je opa steeds zegt, die rare opmerking van je vader en dat welbekende stopwoordje van je tante. Zo heb je altijd iets te lachen wanneer jij in de tuin lekker geniet van een hapje en drankje. Natuurlijk heb je zo ook altijd je familie bij je. Een blijvende herinnering van al het moois waar je later nog eens op terug kan kijken. Ga lekker aan de slag met het maken van je quote tegeltje!

Natuur quotes

Ben jij een echte planten en bloemen liefhebber en sta je het liefste de hele dag te tuinieren? Dan is een wand met je favoriete bloemen en planten echt iets voor jou. Laat iedereen zien welke mooie creaties er groeien in je tuin. Inspireer je vrienden en familie en geef je passie door.

Heb je al helemaal zin gekregen om aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en ontwerp je eigen tegeltje! Wil je liever je huis versieren met leuke tegeltjes? Maak dan tegeltjes voor aan de muur.

De liefste Vaderdag tegeltjes
6x leuke zomer quotes
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën