Tegeltje wintersport

Tegeltjes ontwerpen voor aan de muur

Iedereen kent ze wel, de tegeltjes met quotes en de delfts blauwe versiering. Wist je dat je een tegeltje helemaal zelf kan ontwerpen? Je kan kiezen voor andere kleuren, foto’s, decoraties en je eigen tekst. Hoe leuk is het dan om je muur op te leuken met verschillende tegeltjes! Wij geven je wat inspiratie.

Je muur opleuken

Zit je thuis steeds tegen die lege muur aan te kijken, geen idee wat je erop moet hangen? Ontwerp dan eens wat leuke tegeltjes voor aan de muur. Je bent helemaal vrij om een thema te kiezen en als je het zat bent, kun je altijd makkelijk en snel wisselen van tegeltje. Je hebt niet alleen de keuze voor tekst op een tegeltje maar ook voor leuke foto’s op een tegeltje.

Familie muur

Creëer een muur vol foto’s met je familie. Verzamel leuke quotes van alle familieleden en hang deze ertussen. Op deze manier maak je een gezellige en persoonlijke muur die altijd leuk is om naar te kijken. Je zou ook kunnen kiezen voor alleen foto’s met een leuk kader eromheen. Wat is jullie familie spreuk?

Familie muur tegeltje

Vakantie muur

Ben je net op vakantie geweest? Of liggen die vakantiefoto’s te verstoffen in de kast? Dan is het tijd om er wat mee te doen. Vakantie geeft ons allemaal het gevoel van rust, genieten en samen zijn. Hoe fijn is het dan om elke dag terug te denken aan die fantastische tijd? Zit je even in een dip? Is het druk op je werk? Deze vakantie muur stimuleert je om door te gaan, zodat de volgende vakantie weer snel voor de deur staat. 

Vakantie muur tegeltje

Geboorte muur

Of je nu iemand cadeau wil doen of zelf aan de slag wilt gaan, leg de geboorte van je kindje vast. Maak tegeltjes met de geboorte van je kindje, de eerste foto’s en eventueel de eerste foto’s met de familie. Hang tussen de mooie baby fototegeltjes ook tegeltjes met de naam, het gewicht en de datum van geboorte. Deze muur kan ook gaan leven. Zo kan je er tegeltjes bij hangen met de eerste woordjes, de datum van de eerste stapjes of iets wat je kindje steeds maar doet of zegt. Je slaat hiermee prachtige herinneringen op via een superleuke en creatieve manier. 

Baby muur tegeltje

Bevestig tips

Nu begrijpen wij dat je niet 10 boorgaten in de muur wilt. Gelukkig zijn er ook andere bevestigingsmanieren. Onze tip: gebruik magneten! Magneten hebben een hogere flexibiliteit, geen beschadiging van materialen – en meestal is het resultaat nog mooier om te zien. Je zou bijvoorbeeld magneetband zelfklevend kunnen gebruiken. Let wel altijd op het gewicht van het product dat je ophangt, je wilt natuurlijk niet dat het van de muur af valt. Bij bestelling van ieder tegeltje zit ook een gratis tegelhouder. Deze kan je aan het tegeltje plakken en ophangen aan een haakje. 

De 8 leukste inspiratie quotes voor op een tegeltje
11 x de leukste lente quotes
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën