Tegeltje buiten hangen

Tegeltjes voor buiten

Ben je op zoek naar een manier om jouw tuin, balkon of serre een persoonlijke en unieke uitstraling te geven? Ontwerp tegeltjes voor buiten, die perfect passen bij jouw buitenomgeving. Of je nu je balkon, terras of serre wilt opfleuren, doe alvast wat inspiratie op en bekijk hoe je prachtige tegeltjes kan ontwerpen die jouw buitenruimte transformeren tot een stijlvol en persoonlijk paradijs. Lees je mee?

Wacht niet op een goede dag, maak er één

Geluk zit in ´t zonnetje

Buiten zijn is zo fijn

Huisje, tuintje, feestje

Zomer, zon zee strand, zonnebril, zomerjurkje, slippers, cocktails, terras

Wat kan ik doen met mijn tegeltje?

Tegeltjes zijn perfecte items om je balkon, terras of serre op te fleuren. Toch kan het lastig zijn om te bedenken waar je deze tegeltjes wil ophangen of waar je ze voor wil gebruiken. Wij geven je graag wat tips! Hang bijvoorbeeld de tegeltjes op aan de schutting of aan een muur, verwerk de tegeltjes in een wand of in een tafelblad of bekleed een plantenbak met jouw tegeltjes. Als je de tegeltjes voor deze doeleinden wil gebruiken, let er dan wel op dat je HD tegeltjes bestelt, want alleen dit soort tegeltjes zijn geschikt om in te metselen of om buiten op te hangen. Deze tegeltjes hebben namelijk een speciale glanzende afwerking, waardoor het tegeltje bestand is tegen krassen en enige vocht. Bekijk ook onze tips voor meer (en langer) plezier van je tegeltje.

Zelf een tegeltje ontwerpen?

Ben je na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt en wil je meteen aan de slag met het ontwerpen van tegeltjes voor buiten? Tip: ook leuk als huisnummerbordje! Op Tegeltje.nl kun je moeiteloos je eigen tegeltje ontwerpen en een persoonlijke touch toevoegen aan je balkon, serre of je interieur. Of het nu gaat om een inspirerende quote, een gepersonaliseerd ontwerp of een uniek cadeau, met Tegeltje.nl creëer je eenvoudig een tegeltje dat past bij jouw stijl en smaak. Veel plezier met ontwerpen!

Vaderdag cadeau tegeltjes
Tegeltje als cadeau voor een bruiloft
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën