foute tegeltjeswijsheid

Foute tegeltjeswijsheid met humor

Wil jij iemand een grappig tegeltje cadeau geven of misschien wel je wc of kamer versieren met leuke tegeltjes? Ga dan voor een foute tegeltjeswijsheid met humor. Zo heb je altijd iets te lachen, ook als je even in een dip zit. Er zijn super veel grappige en leuke tegeltjes waar je uit kan kiezen. Wij hebben alvast een top tien foute tegeltjeswijsheid gemaakt. En wees gewaarschuwd, het is moeilijk om je lach in te houden!

Ik ben de baas in huis, ik heb toestemming van mijn vrouw om dat te zeggen!

foute tegeltjeswijsheid

Geld lijkt op vet, van beide is er genoeg, maar altijd op de verkeerde plaatsen.

foute tegeltjeswijsheid

Hoeveel besteedt jij aan een fles wijn? Uh, een uurtje?

Je moet je werk nooit mee naar huis nemen, tenzij je bij een bierbrouwerij werkt.

Mijn huwelijk is net een sprookje,  als ik thuis kom zit er een heks op de bank.

Niemand is nutteloos, je kunt altijd nog dienen als slecht voorbeeld.

Ik mocht van de dokter maar 4 biertjes per dag, ik heb nu 6 dokters.

Ik heb geleerd dat als ik ergens aan begin ik het ook moet afmaken. Dat is dus waarom ik een zak chips meteen leeg eet.

Wil je aan de slag met het maken van je eigen tegeltje? Maak dan een tegel met tekst en doe inspiratie op!

Oer Hollandse tegeltjes en gezegden
6 x leuke herfst quote tegeltjes
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën