lente-spreuken

6x de leukste lente spreuken

De lente hangt in de lucht! Kun jij de lente wel gebruiken? De gedachte aan meer dagen met zon, de polder vol met bloemen en lammetjes geeft al een vrolijker gevoel. Haal de lente in huis met heerlijke positieve en grappige lente spreuken. Zo ben jij de hele dag vrolijk. Heb jij jouw eigen lente spreuk of kun je nog wel wat extra inspiratie gebruiken? Wij zetten de leukste lente spreuken voor je op een rijtje.

Zonder regen geen bloemen

We komen zonder een beetje regen helaas de lente niet door. Maar bekijk het van de positieve kant; zonder regen hebben we ook geen bloemen. En wat staan die tulpen en krokussen toch prachtig als ze in bloei zijn. 

Plant happiness grow love

De lente is tijd om nieuwe dingen te planten, naast bloembolletjes kun je natuurlijk ook jouw eigen geluk planten. Dat werkt alleen iets anders. 

Last van lentekriebels

Herken jij dat ook? Als je buiten loopt op een mooie lentedag en je opeens kriebels krijgt in je buik. Dat zijn echt de lentekriebels!

Here comes the sun

Daar komt die dan eindelijk weer: het zonnetje. Misschien zijn de eerste echte lentedagen wel de lekkerste dagen van het jaar. Lekker op het terras, eigenlijk net aan de koude kant, maar wel opwarmen met het gezicht in het zonnetje. 

Bloemetjes voor jou

Speciaal voor jou een bosje lentebloemen. Het leuke aan deze bloemen is dat ze niet verwelken, nee, ze zijn vereeuwigd op dit tegeltje. 

Wat een takke zooi #lente

Wat een takke zooi! Ja, dat krijg je ervan als je al die bloemen en planten in huis haalt…

Zelf ontwerpen?

Heb jij genoeg inspiratie opgedaan en weet je precies welke lente quote jij op dat tegeltje gaat zetten? Ga dan snel jouw tegeltje ontwerpen. Dan staat die voor de lente nog bij jou in huis!

25 jaar getrouwd cadeau tegeltje
Bekende uitspraken tegeltjes
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën