Zwemdiploma tegeltjes

Iemand in jouw omgeving heeft zijn of haar zwemdiploma behaald. Gefeliciteerd! Dat is een belangrijke mijlpaal. Vier deze prestatie met een mooi aandenken, zoals bijvoorbeeld een keramisch zwemdiploma tegeltje. Op Tegeltje.nl kun je een uniek tegeltje ontwerpen met jouw eigen tekst of afbeelding. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. We helpen je graag op weg met wat inspiratie voor zwemdiploma tegeltjes.

Zwemdiploma A

Tegeltje ”Zwemdiploma A” bestellen? Klik hier.

Zwemdiploma B

Tegeltje ”Zwemdiploma B” bestellen? Klik hier.

Zwemdiploma C

Tegeltje ”Zwemdiploma C” bestellen? Klik hier.

Gefeliciteerd, je hebt je zwemdiploma gehaald!

Lieve (naam), gefeliciteerd met het behalen van je zwemdiploma! Wij zijn super trots op jou. Liefs, papa en mama

Je bent een kanjer!

Haai, gefeliciteerd met je zwemdiploma!

Ik heb het zwemdiploma behaald!

Hoera, je hebt je zwemdiploma!

Het bestellen van een tegeltje bij Tegeltje.nl is heel eenvoudig. Kies het formaat van het tegeltje, kies een ontwerp (of start met een blanco ontwerp) en ga aan de slag met ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld een afbeelding van een zwemmer toe of voeg de datum toe waarop het diploma is behaald. Je kunt er ook voor kiezen om clipart decoratie toe te voegen. Denk aan bijvoorbeeld vissen of waterspetters. Als je tevreden bent met het ontwerp, klik je op “bestellen” en dan wordt het tegeltje naar je verzonden. Meerdere kinderen die hun zwemdiploma hebben behaald? Geen probleem! Je kunt meerdere tegeltjes bestellen. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan alle kinderen uit de zwemgroep van je eigen kind. 

Eigen tegeltje ontwerpen

Ontwerp een origineel tegeltje in de editor, als geschenk voor je kind. Uiteraard ook erg geschikt om cadeau te doen aan een neefje of nichtje. Ga voor een HD tegeltje of een tegeltje in een zwarte houten lijst. Je kunt ook kiezen voor een XL tegeltje of een zeshoekig tegeltje. Maak het zo gek als je wilt! Na het voltooien van de bestelling, ontvang je het tegeltje binnen enkele dagen. Veel plezier met geven!

Leuke tegeltjes voor in het toilet
25 jaar getrouwd cadeau tegeltje
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën