Valentijns quotes

Lieve Valentijns quotes

Heb jij al bedacht wat jij je lieve Valentijn geeft? Een mooie bos rode rozen, een doos chocolade of misschien wel een mooi sieraad. Wil je nu echt een bijzonder en uniek cadeau geven? Geef dan een tegeltje met een lieve quote, wens of foto. Zo geef je een mooie tastbare herinnering waar jullie samen iedere dag naar kunnen kijken. Benieuwd naar wat leuke valentijns quotes? Wij hebben wat voorbeelden voor jou ontworpen. 

Jij bent leuk, mag ik jou houden?

Valentijns quotes

Ik vind je mooi, ik vind je lief, ik vind je schattig, ik vind  je grappig en fijn, en vandaag hou ik zoveel van je, als met Valentijn. 

Valentijns quotes

Heet jij toevallig wifi? Want onze connectie is super sterk.

Valentijns quotes

Happy Valentine’s day, you are my favourite human.

Valentijns quotes

Blij met jou.

Valentijns quotes

Dankjewel voor de vlinders in mijn buik.

Je bent eigenlijk zo’n beetje de hele dag in mijn gedachte.

Valentijns quotes

Jij bent mijn zonnetje!

Als jouw hart een cel is, wil ik levenslang!

Valentijns quotes

Een dikke knuffel omdat jij het verdient. 

Wist je dat je aan alle tegeltjes ook nog leuke decoraties kan toevoegen? Dit doe je door in de editor op decoraties en dan op clipart te drukken. Wil je decoraties die passen bij Valentijnsdag en jouw Valentijns quotes? Kies dan voor het thema liefde. Voor bijna ieder thema is er wel een leuke decoratie te vinden. Wil je naast het geven van een fantastisch tegeltje ook nog wat leuks plannen voor je geliefde? Organiseer dan een romantische High Wine!

8 keer mooie spreuken
5x de leukste verjaardags tegeltjes
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën