werk quotes

De 7 grappigste werk quotes

Werk, je spendeert er meer tijd dan je lief is. Maar met een beetje humor is het toch zo erg nog niet. Mis je het kantoor nu je vanuit huis werkt? Of vind je het helemaal prima zo? Hoe je het ook wendt of keert, de gezelligheid is in je eentje ver te zoeken. Daarom herinneren we je graag aan hilarische werk momentjes met deze spreuken. 

Mijn baas doet niks, en ik help hem

Niemand is onmisbaar, tot je een vrije dag wil

Maak niet alle fouten zelf, geef je collega’s ook een kans

Ik was vanmorgen laat, dat gaat mij vanmiddag niet gebeuren

Ik ben verzekerd van mijn baan, niemand wil hem hebben

Jaag me niet op, ik krijg per uur betaald

Aan het einde van mijn salaris houd ik altijd nog een stuk maand over

Moet jij direct aan een collega denken bij een van deze quotes? Geef dan een tegeltje met deze spreuk cadeau! Je kunt natuurlijk ook jouw eigen (thuis)kantoor opleuken met zo’n tegeltje. Je kunt de tegeltjes helemaal zelf ontwerpen. Heb jij een leukere quote? Laat het ons weten en plaats hem op een tegeltje.

5x tegeltje relatie spreuken
De 8 leukste inspiratie quotes voor op een tegeltje
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën