Sinterklaas foto tegeltje uitgelichte foto

Foto tegeltje als Sinterklaas cadeau

Vergeet de standaard Sinterklaas cadeautjes en geef dit jaar iets persoonlijks en onvergetelijks. Het vinden van een perfect Sint cadeau blijft een bijzondere uitdaging. Dit jaar willen we je inspireren met een uniek cadeau idee dat gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal zorgen; een foto tegeltje als Sinterklaas cadeau! Ontdek in deze blog hoe je met foto-tegeltjes een warme en persoonlijke touch aan het Sinterklaasfeest kunt geven.

Sint herinneringen vastleggen op een tegeltje

Mooie herinneringen moet je koesteren. En hoe kan je dat beter doen dan ze op een leuk foto tegeltje te plaatsen. Kies bijvoorbeeld je favoriete Sinterklaas foto’s van Pakjesavond of andere leuke familie foto’s. Selecteer foto’s of afbeeldingen die een glimlach op het gezicht toveren en die de gezelligheid van het Sinterklaasfeest weerspiegelen.

Sinterklaas foto’s laten bedrukken

Met de moderne technologieën van tegenwoordig heeft iedereen wel een mobiele telefoon. Dat zorgt er automatisch voor dat het makkelijker is dan ooit om speciale momenten vast te leggen. Toch wordt er vaak met die foto’s weinig gedaan. En is dat niet zonde? Zorg dat deze foto herinneringen worden vastgelegd op een leuk tegeltje. Super leuk om foto tegeltje als Sinterklaas cadeau te geven aan vrienden, familie of gewoon lekker voor jezelf.

Foto tegeltje als Sinterklaas decoratie

De Sinterklaas foto tegeltjes zijn niet alleen geschikt als uniek geschenk, maar staan ook ontzettend sfeervol als decoratie voor in huis. Maak bijvoorbeeld naast een foto tegeltje ook een tekst tegeltje met een leuke quote, gedicht of met de tekst van een bekend Sinterklaas liedje. Ben je op zoek naar alvast wat inspiratie? Lees dan deze blog over; Sinterklaas gedicht op een tegeltje. Wil je jouw cadeau extra speciaal maken? Lees dan deze blog over; gepersonaliseerd Sinterklaas inpakpapier. En kom erachter hoe je je eigen inpakpapier kunt ontwerpen. Als dat geen bijzondere Sinterklaasdagen worden.

Gepersonaliseerd Sinterklaas inpakpapier
De leukste kerst tegeltjes
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën