Leukste nieuwjaarswensen

De leukste nieuwjaarswensen op een tegeltje

Het jaar 2022 is alweer aangebroken. Wat gaat een jaar toch snel voorbij! De start van het nieuwe jaar betekent ook dat je iedereen de beste wensen wenst. Zijn er belangrijke personen in jouw leven die je nog extra wil bedanken voor het afgelopen jaar? Of een prachtig 2022 wil wensen? Geef dan een tegeltje met de leukste nieuwjaarswensen. Zo heeft de ontvanger een prachtige herinnering aan het afgelopen jaar en een mooie start van het nieuwe jaar. Wij hebben alvast wat leuke nieuwjaarswensen op een rijtje gezet.

2021 is bijna vervlogen, 2022 staat reeds voor de deur, een nieuwe jaar met nieuwe dromen, alles krijgt een nieuwe kleur.  Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar. Aandacht voor de naaste, het wordt een prachtig jaar. 

Leukste nieuwjaarswensen

Ik wens jullie geluk, liefde, vrede, zegen en gezondheid voor elke nieuwe dag.

Ik wens jullie geluk, liefde, vrede, zegen en gezondheid voor elke nieuwe dag.

Oh la la, let’s go for another sparkling new year!

leukste nieuwjaarswensen

Tegen het einde van het jaar kruipen we dicht tegen elkaar. Lichtjes kleuren de straten. We lachen we praten, luisteren muziek en drinken wijn. Bij elkaar en nergens anders wil ik met jullie zijn.

leukste nieuwjaarswensen

Wij wensen jullie iets goeds, iets lekkers, iets geks en iets gekkers. Iets aardigs, iets liefs, hoe dan ook iets positiefs! Gelukkig nieuwjaar.

leukste nieuwjaarswensen

Have a magic epic fantastic 2022.

Wil jij je tegeltje met de leukste nieuwjaarswensen zo snel mogelijk binnen hebben? Ga dan gelijk aan de slag en ontwerp jouw tegeltje in de tegeltjes editor. Kies een leuk thema een leuke decoratie en natuurlijk een mooie nieuwjaarswens. 

Mooie inspirerende positieve quotes
8 keer mooie spreuken
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën