Stage tegeltje

Afscheidscadeau stage tegeltje

Neem jij binnenkort afscheid van jouw stagiaire? Rond het einde van het schooljaar ronden studenten zo langzamerhand hun stageperiode af. Omdat je toch wat maanden met elkaar hebt samengewerkt, is het natuurlijk wel zo leuk om de stagiair in het zonnetje te zetten door het geven van een afscheidscadeau. Maak van het afscheid echt even een momentje en bedank de stagiair voor al het harde werk de afgelopen periode. Heb je geen idee wat je cadeau moet doen? Wees gerust: wij hebben het perfecte cadeau voor je. Geef een tegeltje cadeau! We geven je alvast wat inspiratie met de spreuken hieronder.

We zeggen geen doei of dag, maar tot ziens met een glimlach. We gaan je missen!

Succes met betere collega´s vinden dan wij. We gaan je missen!

Bedankt voor de fijne tijd & de gezelligheid.

Namens alle collega´s: we gaan je missen. De één misschien wat meer dan de ander.

Je bent een super collega!

Natuurlijk kan het ook andersom: zit jouw stageperiode er bijna op en ben je op zoek naar een bijzonder bedankje voor je stagebegeleider? Geef dan een tegeltje cadeau! Je kunt het tegeltje personaliseren met eigen tekst of foto´s, door er bijvoorbeeld een typische uitspraak van jouw stagebegeleider aan toe te voegen. 

Een afscheidscadeau kopen voor een stagiaire?

Kies een tegeltje uit, upload jouw foto of tekst, bewerk een tegeltje en bestel het eenvoudig. Vaak heb je het tegeltje de volgende dag al in huis (of op kantoor). Dit is vooral erg handig als je tijdnood hebt. Het regelen van een afscheidscadeau voor een stagiaire is op deze manier erg makkelijk geregeld. Uiteraard hoeft het niet altijd om een afscheid te gaan: je kunt ook inspelen op de actualiteit en op de Dag van de Stagiair (25 mei) jouw waardering aan de stagiair te laten blijken en de stagiair in het zonnetje te zetten door een klein cadeau te geven. 

Spreukentegeltje als paascadeau
De leukste tegeltjes als cadeau voor secretaressedag
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën