6x mooie valentijn spreuken

14 februari is het weer Valentijnsdag. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Wil jij dit jaar een origineel geschenk aan je geliefde geven? Ga dan voor een tegeltje! Ontwerp een mooi, keramisch tegeltje met bijvoorbeeld een lieve quote of een foto van jullie samen. We helpen je graag op weg met 6x mooie valentijn spreuken.

Met jou in mijn hart ben ik nooit alleen

Als jouw hart een cel is, wil ik levenslang

Jij bent niet alleen mijn liefde, maar ook mijn allerbeste maatje

Ik heb je lief, ik zie je graag, elke dag steeds weer, ik mag je zo, ik hou van jou, zeg ik je nog een keer

Doe mij maar levenslang met jou

Wat ik even zeggen wou: ik hou van jou!

Eigen tegeltje ontwerpen

Het is natuurlijk een mooi gebaar om je geliefde elke dag te herinneren aan hoeveel je van hem of haar houdt. Ontwerp een origineel valentijns tegeltje in de editor, als liefdevol geschenk voor je geliefde. Uiteraard ook erg geschikt om cadeau te doen aan een pasgetrouwd koppel. Ga voor een HD tegeltje of een tegeltje in zwarte, houten lijst.

De beste vriendschapsspreuken
Leuke tegeltjes voor in het toilet
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën