Tegeltje liefde quote

10x de mooiste liefdes quotes

Wil jij je geliefde laten weten hoeveel je om diegene geeft en hoeveel je van hem of haar houdt? Laat jouw liefde en dankbaarheid blijken met een mooi en persoonlijk liefdes tegeltje. Dat is weer eens wat anders dan een cadeaubon of een standaard flesje wijn. Je kunt natuurlijk gaan voor een spreuk die alleen jullie twee kennen, maar wij helpen je alvast op weg met 10 van de meest lieve en zoetsappige liefdes quotes, zodat jij alleen nog maar je eigen tegeltje hoeft te ontwerpen.

Het is liefde voor het leven; voorgoed en niet voor even

Liefde maakt van een huis een thuis

Als je de juiste partner naast je hebt staan, kun je de hele wereld aan

Met jou vier ik de liefde, bezegeld met een kus, vandaag en morgen, en alle dagen dus

Every love story is beautiful, but ours is my favorite

Zoenen is de taal van de liefde: kom dus naar me toe en spreek je uit!

Liefde is niet iemand vinden om mee te leven, maar iemand vinden waar je niet zonder kunt leven

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, ik druk zachtjes mijn lippen tegen je oor en fluister ´ik hou van jou’. 

Jij bent leuk, mag ik je houden?

Ik hou van jou om wie je bent, ik hou van jou om wie jij mij laat zijn, ik hou van jou om wie wij samen zijn

Eigen tegeltje ontwerpen?

Wil jij je geliefde elke dag herinneren aan hoeveel je van hem of haar houdt? Ontwerp dan nu een liefdes tegeltje in de editor. Een super mooi geschenk dat elke dag opnieuw een glimlach tovert op het gezicht van je geliefde. Een tegeltje is overigens ook een mooi geschenk om cadeau te doen aan een pas getrouwd koppel. Veel plezier met geven!

De grappigste verjaardags spreuken
De leukste herfst tegeltjes
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën