10 gelegenheden voor een tegeltje.nl cadeaubon

10 gelegenheden voor een Tegeltje.nl cadeaubon

Originaliteit en persoonlijkheid staan tegenwoordig hoog in het vaandel wanneer het gaat om cadeaus, daarom zijn gepersonaliseerde cadeaus een ware hit geworden. Laat creativiteit en kwaliteit samen komen in unieke tegel ontwerpen. Twijfel je of je het juiste tegeltje kiest voor de ontvanger of gun je de ontvanger liever zelf een creatief moment? Kies dan voor een Tegeltje.nl cadeaubon. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder kleinigheidje, uniek geschenk of origineel afscheidscadeau, met een tegeltje cadeaubon zit je altijd goed. Ontdek in deze blog 10 gelegenheden waarbij een Tegeltje.nl cadeaubon de perfecte uitkomst biedt.

Zakelijk geschenk

Ben jij op zoek naar een zakelijk geschenk dat voor iedereen passend is? Een Tegeltje.nl cadeaubon kan weleens de ideale oplossing zijn. Kies zelf een passend bedrag en laat de ontvanger een tegeltje ontwerpen dat naar eigen stijl, smaak en wensen kan worden gepersonaliseerd. Eenvoudig aangeschaft en direct online verzonden. Ideaal als bijvoorbeeld een medewerker in dienst komt of ter attentie bij een jubileum,verjaardag of promotie.

Iemand zomaar verrassen

Wil je iemand zomaar verrassen? Kies dan voor een Tegeltje.nl cadeaubon. Kies een prijs die past bij het moment en laat de cadeaubon direct naar de mailbox sturen van de ontvanger. Zo kan je iemand écht verrassen en opvrolijken met een eigen ontwerp tegeltje.

Cadeau om iemand te bedanken

Wil je iemand bedanken met een origineel cadeau? Geef dan een Tegeltje.nl cadeaubon. Het ideale bedankje voor bijvoorbeeld juffen en meesters en andere creatievelingen. Een tegeltje is passend in ieder interieur en daardoor nooit een miskoop.

Verjaardagscadeau

Een tegeltje cadeaubon is het perfecte cadeau voor een verjaardag. Je kiest eenvoudig zelf het bedrag dat je aan de jarige zou willen geven. Zo kun je de jarige zelf een verjaardagscadeau laten maken of uitkiezen. Daarnaast kies je eenvoudig een cadeaubon met het thema dat past bij een verjaardag en voeg je gratis een verjaardagsboodschap toe.

Feestdagen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor Kerst, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of een andere feestelijke dag? Het blijft lastig om iedere speciale dag weer met een origineel cadeau te komen, maar niet met een Tegeltje.nl cadeaubon. Want waarom gokken of iemand een cadeau leuk vindt als je die persoon ook zelf een cadeau kan laten kiezen of ontwerpen? Dan weet je tenminste dat het cadeau niet in de prullenbak verdwijnt.

Bruiloft

Bij bruiloften is het gebruikelijk om een mooi geschenk te geven. Vaak krijgen de bruid en bruidegom een hele stapel cadeaus. Opvallen tussen al deze cadeaus doe je natuurlijk met een gepersonaliseerd tegeltje. Want hoe leuk is het om een foto van de bruiloft op een tegeltje te laten bedrukken? Kies een gewenst tegeltje formaat en geef de bijbehorende prijs in de vorm van de cadeaubon. Zo kan het kersverse bruidspaar zelf kiezen welke mooie foto ze op een tegeltje willen laten vereeuwigen.

Housewarming cadeau

Ken jij iemand die pas is verhuisd? Daar hoort eigenlijk wel een Oer Hollands Delfts Blauw tegeltje bij. Laat de kersverse huiseigenaren zelf kiezen of ze voor een spreukentegeltje of foto-tegeltje gaan in hun nieuwe interieur. Dat kan met een Tegeltje.nl cadeaubon als housewarming cadeau.

Kerstcadeau

Ideaal voor in het kerstpakket, maar net zo goed voor onder de boom. Geef een Tegeltje.nl cadeaubon als kerstcadeau aan collega´s of dierbaren. Het blijft ieder jaar opnieuw een uitdaging om leuke cadeaus voor Kerst te vinden. Een origineel en leuk geschenk hoeft zeker niet altijd duur te zijn. Met een cadeaubon van Tegeltje.nl geef je de ontvanger zijn of haar persoonlijke kerstcadeau en weet je zeker dat het ook daadwerkelijk in de smaak valt.

Kraamcadeau

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau, maar weet je niet helemaal wat de smaak van de kersverse ouder is? Geef dan een Tegeltje.nl cadeaubon als kraamcadeau. Zo kunnen de ouders zelf keuzes maken over het ontwerp. Of kunnen ze het tegeltje ontwerp bewaren tot een later moment. Mooie herinneringen uit de kraamtijd worden zo op een mooie manier vastgelegd. En zijn mooie herinneringen niet het fijnste cadeau voor later?

Keuzestress

Heb jij twee tegeltjes op het oog en kun je maar niet kiezen welk tegeltje je cadeau wilt doen? Geef dan een Tegeltje.nl cadeaubon en laat de ontvanger zelf kiezen. Zo weet je zeker dat het tegeltje dat je geeft ook helemaal naar wens is en kan je toch de ontvanger met een fysiek cadeau verrassen.

5 x tegeltjes met spreuken voor secretaressedag
Familie quotes voor op een tegeltje
Mijn Winkelmandje
Wensenlijstje
Categorieën