Kaartje A6 staand

Oorspronkelijke prijs was: €3,50.Huidige prijs is: €2,50. incl. btw

Voeg nu een zelf ontworpen kaart toe aan jouw tegeltje bestelling! Kies voor een leuk A6 kaartje met een afmeting van (14,8 x 10,5 cm).
Maak een kaart met eigen ontwerp en personaliseer het kaartje volledig naar wens. Zowel de voor als achterkant wordt naar eigen ontwerp bedrukt. Ideaal wanneer je de bestelling als cadeau direct naar de ontvanger wilt versturen. Een kaart met eigen ontwerp maakt jouw verrassing compleet. Wat is er nou unieker dan een zelf gemaakte kaart met jouw woorden?

Kies met onze editor 1 van de templates en vul deze aan met eigen foto’s of teksten of start met een volledig blanco ontwerp.

Product ontwerpen

Zo ontwerp je een gepersonaliseerd kaartje

  • Open de editor door te klikken op Product ontwerpen
  • Start met een standaard thema of kies blanco ontwerp
  • Upload eventueel een foto of gebruik leuke extra’s
  • Pas de tekst aan naar wens en personaliseer jouw kaart
  • Bestel en laat het kaartje thuis bezorgen of direct bij de ontvanger

Een persoonlijke boodschap maakt jouw cadeau nog net wat mooier. Voeg daarom een gepersonaliseerde kaart toe aan jouw tegeltje bestelling. Pas het kaartje naar wens aan in de online editor en voeg foto’s, tekst en leuke extra’s toe. Maak de kaart met eigen ontwerp in een handomdraai online en laat jouw bestelling direct bij de ontvanger thuis bezorgen. Als dat geen échte verrassing is.

EAN: 6096326060075 Categorie: Tags: , , ,
Mijn Winkelmandje
Sluiten Wensenlijstje
Categorieën